Duiken in Hurghada Egypte, met de Nederlandse PADI duikschool en Nederlands PADI duikcentrum Seahorse Divers in Hurghada. Nederlandse PADI Duikopleidingen in Hurghada, Nederlandse PADI Duikcursus in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada, Wrak duiken in Hurghada, introductie duiken in Hurghada, PADI opleidings duiken in Hurghada, drift duiken in Hurghada, PADI duikcursus in Hurghada, nacht duiken in Hurghada, leren duiken in Hurghada. Voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada Egypte. PADI duikschool hurghada. duikvakantie in hurghada, Rode Zee, Egypte

Seahorse Divers Hurghada
Seahorse Divers

Seahorse Divers, PADI duikschool, Rode Zee, Egypte


Seahorse Divers zijn drie ervaren Nederlandse PADI MSDT duikinstructeurs. We wonen en duiken al meer dan tien jaar in Egypte en zijn totaal verliefd op duiken en de Rode Zee. We zijn dol op drop en pindakaas en hopen op deze wijze een niet al te subtiele hint te geven aan de Nederlanders en Vlamingen die naar Egypte komen.

Duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool Hurghada, Rode Zee, Egypte. Duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool Hurghada, Rode Zee, Egypte.

Als we duiken of duiklessen geven staan veiligheid, kwaliteit en respect voor de natuur bovenaan onze lijst van prioriteiten. Ons motto is: De veilige manier is de enige manier. Daarnaast maken we in onze vrije tijd graag onderwaterfoto's.

Samen spreken we Nederlands, Engels, Duits, een klein beetje Frans en wat Arabisch.

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Egypte

Home | Seahorse Divers