Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte. Nederlandse PADI duikschool en Nederlands PADI duikcentrum Seahorse Divers in Hurghada. Nederlandse PADI Duikopleidingen Hurghada, Nederlandse PADI Duikcursus Hurghada, Dagelijks Duiken Hurghada, Wrak duiken in Hurghada, introductie duiken in Hurghada, opleidings duiken in Hurghada, drift duiken in Hurghada, duik cursus in Hurghada, nacht duiken in Hurghada, leren duiken in Hurghada. Voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada Egypte. duikschool hurghada. duikvakantie in hurghada

Seahorse Divers Hurghada
Seahorse Divers | Gastenboek

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte


Welkom op ons nieuwe gastenboek. We hopen dat het snel vol raakt!

Klik op Schrijf in ons gastenboek om een reactie te plaatsen.

12-01-2018
Thijs en Elena Groenewegen
Introductie duiker

Wij hebben begin januari 2018 voor het eerst gedoken onder begeleiding van Timia. Best spannend van tevoren maar het bleek echt een fantastische ervaring!

Timia geeft vertrouwen en neemt voldoende tijd en ruimte voor een goede begeleiding, daarnaast ook een prettig gezelschap onderweg naar de locaties!

20-12-2017
Frank Zwaneveld
1* duiker

Timia, dank je wel voor deze mooi dag samen met mijn oudste zoon daniel. 

Je hebt ons van te voren goed geïnformeerd en was direct behulpzaam. 

De trip was goed verzorgd en onder goede begeleiding. Top!!! 

Frank & Daniel 

30-11-2017
Danny Brinkman
Open Water Diver

Ten eerste wil ik Timia hartstikke bedanken voor al haar hulp die ze me heeft gegeven hier op de site en met de weg wijzen. Voor mij was het echt de eerste keer ervaren als duiker, aangezien ik mijn brevet nog maar net heb... Dus uiteindelijk heeft ze me geholpen om naar Hurghada te komen en te duiken met Seahorse divers en ik heb echt heerlijk 3 dagen gedoken op bijzondere duiklokaties met een goede boot met vriendenlijk personeel en niet te vergeten het buffet aan boord. Hmm... En dan te bedenken waar je voor kwam het duiken, ik heb 6 duiken gedaan en echt bij elke duik is Timia zo professioneel en fijn om met haar te duiken, met hand gebaren welke vis soort het is en de rust die ze me gaf dat ik uit eindelijk echt door ga leren om me brevetten pakket uit te breiden. Ze was 1 en al top. Als ik weer in de buurt kom ga ik zeer zeker weer op avontuur bij Seahorse Divers... Timia bedankt voor alles. Gr Danny 👌

25-11-2017
Selma Sariisik
Open Water Diver

Ik wilde al een tijdje mijn PADI Open Water Diver gaan halen en uiteindelijk besloten om dit in het buitenland te gaan doen.

Ik had al wat vooronderzoek gedaan en eenmaal aanwezig in Hurghada heb ik vervolgens contact opgenomen met Seahorse Divers. Dit verliep echt super snel en prettig. Ik kon supersnel beginnen. Aangezien ik geen voorbereidende theorie heb gehad in Nederland, werd ik snel voorbereid met allerlei filmpjes en tijdens de cursus heb ik de theorie doorgenomen.

Ik heb echt een supertijd gehad, waarbij alle tijd en aandacht is genomen voor de uitleg, herhaling, oefeningen en het kunnen stellen van vragen. Daarnaast kan ik het zelf erg waarderen dat Timia niet alleen een goede begeleiding van de mensen belangrijk vindt, maar ook aandacht heeft voor de zee en haar inwoners.

Daarnaast was de bemanning van de boot top en in het bijzonder Abdul die tijdens de cursus erg behulpzaam was met alles.

Dus mocht je in Hurghada zijn en ook maar iets op het gebied van duiken willen gaan doen, dan moet je zeker contact opnemen met Seahorse Divers!

11-11-2017
Niels Bootsma
Open Water Diver

In één woord: geweldig

Timia is een erg goede en geduldige lerares die rustig blijft en de technieken duidelijk over brengt.

Het duik equipment is van goede kwaliteit en word zorgvuldig onderhouden.

Assistent Abdul zorgt dat alles voor je klaar staat waar je je duik ook begint, top gast!

De boot en de bemanning zijn extreem vriendelijk en behulpzaam, erg goeie sfeer.

PADI open water met erg veel plezier gehaald bij Seahorse Divers. 

Wij gaan hierdoor zeker verder met duiken... Nogmaals bedankt! 

Niels & Suus

29-09-2017
Sigrid Koolstra
Scuba Diver

Hoi Timia 

We willen je nogmaals bedanken voor je duidelijke uitleg en persoonlijke begeleiding. We hebben genoten en kunnen iedereen aanraden om deze geweldige ervaring bij jou aan te gaan. De onderwaterwereld is geweldig, en daarom blijft het bij ons niet voor een keer :). 

Groetjes, nathan & Sigrid 

28-09-2017
Heidie en John
Open Water Diver

We hebben een heel gezellige tijd gehad met Seahorse Divers en veel gezien op 12 verschillende duikplaatsen het was top!

20-09-2017
Appie Klein
Open Water Diver

Na lang lopen denken toch de stoute schoenen en het internet afgezocht naar een goede Nederlandse duikschool terecht gekomen bij Seahorse Divers in Hurgada. Een eerste contact via mail beviel zo goed dat ik er een open water duik cursus geboekt hebt. Direct begonnen met het bekijken van de filmpjes en een paar weken voor vertrek via E-learning de rest gedaan en moet zeggen dat het allemaal mee viel. Ook de praktijk lessen zijn goed opgezet , je voelt je direct in goede handen. Ook heeft Timia het geduld om als het een keer niet lukt om gewoon het nog een keer te doen,net zolang tot het goed gaat. Kort samen gevat een goede cursus met aan het eind een heerlijkje duik van ruim 50 minuten gehad en echt het gevoel van duiken gehad en dat na 3 dagen. Timia bedankt en mij zie je zeker nog terug.


Pagina 8 van 13

Vorige     1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13       Volgende

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte

Home | Gastenboek