Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte. Nederlandse PADI duikschool en Nederlands PADI duikcentrum Seahorse Divers in Hurghada. Nederlandse PADI Duikopleidingen Hurghada, Nederlandse PADI Duikcursus Hurghada, Dagelijks Duiken Hurghada, Wrak duiken in Hurghada, introductie duiken in Hurghada, opleidings duiken in Hurghada, drift duiken in Hurghada, duik cursus in Hurghada, nacht duiken in Hurghada, leren duiken in Hurghada. Voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada Egypte. duikschool hurghada. duikvakantie in hurghada

Seahorse Divers Hurghada
Seahorse Divers | Gastenboek

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte


Welkom op ons gastenboek. We hopen dat het snel vol raakt!

Klik op Schrijf in ons gastenboek om een reactie te plaatsen.
Lees ook onze reviews op Google: Lees Google reviews.
Of Schrijf een Google review.

Bekijk op onze pagina Gasten van Seahorse Divers foto's van onze cursisten en duikers.

Contact |Duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum en duikschool voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte. PADI Duikopleidingen, PADI duikcursus, dagelijks duiken, wrak duiken, introductie duiken en snorkelen Duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum en duikschool voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte. PADI Duikopleidingen, PADI duikcursus, dagelijks duiken, wrak duiken, introductie duiken en snorkelen
07-04-2017
Jos Didden
Open Water Diver

Beste mensen.

We zijn weer terug van de vakantie in Hurghada, en genieten nog na van 3 dagen heerlijk duiken.

Onze duiklerares Timia heeft ons 3 onvergetelijke dagen bezorgt van de open wereld onder water. Alle lof en complimenten hoe ze met ons is omgegaan. Haar ervaring heeft ons een nieuwe wereld laten ontdekken van de duiksport in de open zee. Volgend jaar ga ik zeker weer 3 dagen genieten met haar als begeleidster. (We zullen ruimschoots van te voren reserveren in april weer.)

Heel veel liefs uit het natte Limburg.

02-04-2017
Yoika en Bart Vercauter
4* duiker

Laatste week van Maart hebben mijn dochter (2*cmas ) en ikzelf samen voor de eerste keer met Seahorse Divers dagelijks duiken geboekt wat achteraf een prachtige ervaring bleek te zijn met de professionele duikinstructrice Timia . Een echte aanrader voor wie de prachtige duikplaatsen rond Hurghada wil ontdekken en nog lang kan nagenieten van de pracht van het onderwaterleven , alles was tiptop in orde !! Nogmaals bedankt Timia om deze schitterende ervaring met ons te delen ,we hebben een prachtige duikvakantie gehad en indien we terug Hurghada kiezen als duikbestemming kan je ons zeker terug aan boord verwachten.

Groeten , Bart & Yoika

10-03-2017
Robert en Lotte Vegter
Introductie duiker

Op 6 maart hebben wij een proefduik gedaan onder begeleiding van Timia in de Rode Zee. We vonden het beide spannend, en daardoor erg fijn om Nederlands te kunnen spreken. Timia is een enthousiaste en geduldige duikinstructrice! Toen ik voor het eerst te water ging, had ik nogal last van instinct wat je onder controle moet krijgen met een goede ademhaling. Dit duurde even, waarbij Timia mij geruststelde en het mij daardoor is gelukt het duiken toch voort te zetten. De bemanning op de boot was aardig en behulpzaam en het eten was goed. We hebben heel erg genoten van deze mooie dag en de bijzondere ervaring onder water: prachtig. Wij zijn van plan zeker nog terug te keren!

Bedankt en groetjes,

Robert en Lotte

11-02-2017
Leo Hoegen
Advanced Open Water Diver

Wat Mark al schreef, vorige maand fantastische duiken gemaakt onder leiding van onze topper Timia. Ik had 5 jaar niet gedoken, en afgelopen jaar ook nog eens aan mijn oor geopereerd. Ik wilde weten hoe het zou zijn onder water, of ik er geen last van zou ondervinden. Ik vroeg aan Timia of ik de 1e dag met een prive instructeur kon duiken 1 op 1. Dat was geen enkel probleem, Timia ontfermde zich over mij, en we hebben onze 1e duik rustig opgebouwd, alle opfris oefeningen uitgevoerd, langzaam gedaald en ontspannen gedoken. Ik voelde mij bij Timia meteen op mijn gemak. Meteen de 1e duik over prachtige koraaltuinen gedoken. Grote Napoleonvissen gespot, een grote krokodilvis en meerdere murenen gezien. Met mijn oor ging het trouwens heel goed, waar ik natuurlijk heel blij mee was. De volgende dag sloten Mark, Evert en Marco aan. Een gezellige groep gasten. Veel mooie dingen gezien van kokerwormen tot scholen tonijnen, meerdere koraalduivels, blauwpuntroggen en schorpioenvissen. Prachtig gekleurde naaktslakken, baby triggervisjes ect. De service aan boord was excellent, we werden overal mee geholpen, en heerlijk gegeten tussen de duiken door. Al met al een topweek. Mark en Evert hebben alles gefilmd onder water, en Mark is zo vriendelijk geweest om die mooie filmpjes mij toe te mailen. Evert nog gefeliciteerd met het behalen van je Advanced, een topper ben je. En Timia bedankt voor een schitterende duikvakantie, hoop volgende x jou zeker weer op te zoeken in Hurghada.

groeten Leo

05-02-2017
Mark Jochems
Advanced Open Water Diver

Onder begeleiding van Timia hebben Evert en ik (en uiteraard ook Leo en Marco;-)) van 26 - 31 januari gedoken, het was schitterend.

Timia heeft ervoor gezorgd dat we vrij diverse duiken hebben gemaakt, de opbouw was goed en de duiken werden steeds adembenemender....van een scheepswrak tot een aquarium, van een nemo tot aan een feathertail ray etc etc.

kortom: het was fantastisch!!

05-02-2017
Anneke Schielein
Open Water Diver

In Januari hebben mijn zoon en ik samen het Open Water diving brevet gehaald.

Onze duikinstructeur was zeer professioneel en kundig en heeft ons met veel geduld en passie de cursus gegeven.

Ik ga met een vertrouwd gevoel de volgende duik maken.

De bemanning van de boot was behulpzaam en vriendelijk.

Het eten was lekker en voedzaam.

Ik ga zeker nog eens duiken bij deze prachtige koraalriffen in de Rode Zee.

22-01-2017
Hannah Vertommen
Open Water Diver

Ik heb in januari mijn open water brevet gehaald met Timia. Timia nam de tijd om alles op mijn tempo te doen, mij te helpen en was heel flexibel in de planning. Ik ben heel tevreden over de lessen en zou het zeker aanraden. 

04-01-2017
Rianne
Advanced Open Water Diver

In de derde week van december 2016 heb ik met Timia een aantal fundives gedaan en mijn Advanced Open Water gehaald. Ik vond Timia een heel prettige docent die alle tijd voor je neemt en heldere uitleg geeft. We zijn naar de mooiste plekken geweest en ik heb prachtig onderwaterleven gezien. Ik ga zeker nog eens terug. 

02-01-2017
Amanda & Kevin
Open Water Diver

Afgelopen dagen zijn we begonnen aan curscus Open Water van 4 dagen lang.

Succesvol afgerond en mogen ons nu officieel duikers noemen, dankzij de fijne lessen van Timia. Super bedankt. Ik raad iedereen aan om dit te doen. Het is super mooi onderwater en je krijg hele fijne begeleiding. Timia neemt echt de tijd voor je. Wij komen zeker terug om onze volgende cursus Advanced te behalen. Groetjes Amanda & Kevin

25-12-2016
Bert Reusien
Open Water Diver

Begin dec de opleiding tot open water diver gevolgd en met succes afgerond.

Onze instructrice Timia heeft ons zeer professioneel en met veel geduld alle vaardigheden bijgebracht, wat niet altijd even makkelijk bleek te zijn.

Met een voldaan en tevreden gevoel de cursus afgerond.

Het vervoer naar de boot was goed geregeld en de bemanning was ook zeer behulpzaam, kortom voor herhaling vatbaar.

Timia nogmaals bedankt en tot volgend jaar.

14-12-2016
Gerard Boelhouwer
Open Water Diver

Met mijn zoon Henk hebben we aflopen week met Timia onze nederlandse duik instructeur onze PADI open Water cursus gedaan . Het waren vier intensieve dagen onder professionele leiding van Timia die veel geduld en kennis van zaken heeft. Ook werd alles duidelijk uitgelegd en voorgedaan, zodat we na vier dagen onze Padi open-water duikbrevet hebben gehaald ! Ook heeft Timia ons bij verschillende duiken het prachtige onderwater leven van de Rode zee laten zien. Op de boot was alles prima geregeld met eten behulpzame bemanning en duik-apperatuur.
We hebben zeker plannen om nog eens terug te gaan naar Seahorse Divers echt een aanrader !
Timia  bedankt!

Gerard & Henk

01-12-2016
Anneke Hooymayers
Open Water Diver

Afgelopen 2 weken 5 dagen gedoken.

Timia, onze Nederlandse instructeur, heeft ons de mooiste plekken en vissen laten zien. We hebben in september onze Padi Open Water gehaald.

Nu heeft Timia met geduld en kennis ons niveau weer naar een hoger level gebracht. Timia bezit erg veel kennis en vind het super leuk om haar kennis te delen.

De bemanning op de boot zijn erg bereidwillig om je te helpen . Tenslotte hebben we het geluk gehad om met dolfijnen te duiken.

Timia is een echte aanrader, nogmaals bedankt Timia

30-11-2016
Ewal de Goeij
Open Water Diver

Afgelopen week heb ik de cursus open water diver gedaan onder leiding van Timia

Dat was super!! Ze kan alles duidelijk uitleggen en voordoen en ze is ook nog geduldig!

Timia is een professional waarbij je je al snel op je gemak voelt .

Een fijn iemand om les van te krijgen en je kan er ook nog een goed gesprek mee voeren!

Die vier dagen vlogen voorbij! (helaas)

Ik werd netjes elke ochtend op de afgesproken tijd opgehaald en naar de boot gebracht.

Daar was het ook goed vertoeven aardige behulpzame bemanning, koffie, thee en tussen de middag lekker warm eten!

Al met al gewoon een aanrader voor iedereen die wat met duiken wil gaan doen!

Ik hoop volgend jaar nog een keer terug te komen!!

Timia BEDANKT !!

29-10-2016
Anita Schenk
Introductie duiker

Afgelopen donderdag eerste duik gehad bij Seahorse Divers.

Fijne begeleiding in het Nederlands en een super duik gehad, leuk team ook aan boord.

Ik keer zeker nog een keer terug. Bedankt voor alles!

30-09-2016
Elly De Greef
Bezoeker van website

Hele mooie website . Alles keurig op orde, laat het maar aan seahorsedivers over  en je hebt een fijne duikvakantie ! 


Pagina 7 van 8

Vorige     1   2   3   4   5   6   7   8       Volgende

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte

Home | Gastenboek