Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte. Nederlandse PADI duikschool en Nederlands PADI duikcentrum Seahorse Divers in Hurghada. Nederlandse PADI Duikopleidingen Hurghada, Nederlandse PADI Duikcursus Hurghada, Dagelijks Duiken Hurghada, Wrak duiken in Hurghada, introductie duiken in Hurghada, opleidings duiken in Hurghada, drift duiken in Hurghada, duik cursus in Hurghada, nacht duiken in Hurghada, leren duiken in Hurghada. Voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada Egypte. duikschool hurghada. duikvakantie in hurghada

Seahorse Divers Hurghada
Seahorse Divers | Gastenboek

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte


Welkom op ons nieuwe gastenboek. We hopen dat het snel vol raakt!

Klik op Schrijf in ons gastenboek om een reactie te plaatsen.

23-05-2018
Christian Wijker
Open Water Diver

Ik heb samen met mijn vriendin de drie daagse cursus PADI Open Water gevolgd. Het was een geweldige ervaring. Timia heeft ons alles geleerd wat we moeten weten om zelfstandig te kunnen duiken. Dat de cursus ook alleen aan ons tweeën werd gegeven gedurende de drie dagen zorgde ervoor dat wij alle aandacht kregen en we op ons eigen tempo alles onder de knie konden krijgen. 

Wij zijn erg tevreden over Timia, de gegeven cursus en de prachtige foto's van het duiken! Ze is een spontane en lieve vrouw die een grote passie heeft voor het duiken en de natuur. Wij raden iedereen aan om hier de cursussen te volgen. Voor onze PADI Advanced komen wij zeker terug!

19-05-2018
Amanda De lange
Advanced Open Water Diver

Hoi Timia ,

Wil je even complimenten geven voor jouw geweldige duiken en ervaringen. 
Wij zijn nu in Mexico en hebben gisteren gedoken maar het verschil met duikinstructeurs is groot. Wij boffen maar dat we bij jou onze brevetten hebben mogen halen en komen zeker snel weer terug 😁

08-05-2018
Wil Kuijpers
Open Water Diver

In mei samen met mijn zoon een PADI cursus gevolgd bij Seahorse Divers. Onze instructeur was Timia. Zij is streng doch rechtvaardig tijdens de les, daarbuiten een hartelijk mens. Alle verplichte oefeningen werden stuk voor stuk afgevinkt. Je moest bij elke oefening echt laten zien dat je het kon EN begreep. Het materiaal is als nieuw en duidelijk is dat veiligheid voorop staat. Na de PADI hebben we nog een extra dag gedoken en gelijk een adventure dive gemaakt compleet met een ontmoeting met een zeeschildpad en een meterslange murene. Wauw!

Duiken in de Rode Zee moet je meemaken, beschrijvingen schieten te kort, zo waanzinnig mooi zijn de onderwaterbeelden.

Bijzonder is de website van Seahorse Divers, die is opgezet met het uitgangspunt: wat heeft de lezer nodig? In plaats van: wat de aanbieder kwijt wilt.  Echt top! Barstenvol met zeer nuttige informatie en tips voor een geslaagde (duik) vakantie in Hurghada (Egypte)

Seahorse Divers aan te bevelen? 100%  !!!

29-04-2018
Lilian Mikkers
Open Water Diver

Afgelopen week hebben wij de 4-daagse ‘open water diver-cursus’ bij Seahorse Divers gevolgd en ons brevet gehaald! Dankzij Seahorse Divers hadden we het gevoel goed voorbereid en veilig te kunnen duiken. Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!

18-03-2018
karin Boekee
Open Water Diver

Vorige week 3 daagjes wezen duiken waarvan 2 op de boot..in 1 woord GEWELDIG. Ik heb mijn padi open water gehaald. T was een super begeleiding van Timia. Echt een aanrader!!

06-03-2018
Richard & Eva
Scuba Diver

Samen het Padi Scuba Diver brevet gehaald, echt een leuke en indrukwekkende 2-daagse cursus. Van tevoren veel goede recensies gelezen en deze kloppen 100%. Onze instructeur Timia is een leuk gezelschap, eerlijk en betrouwbaar. Daarnaast geduldig en duidelijk in het opleiden en heeft veel ervaring. Top instructeur en zeker een aanrader!

15-02-2018
jan adriaanse
Advanced Open Water Diver

Compliment voor de mooie site, jammer voor ons zijn jullie gesloten in februari anders hadden we zeker wat duikjes komen maken. Fijne vakantie.

 

31-01-2018
Mark en Ron
Open Water Diver

Wij zijn 2 vrienden die 4 dagen Padi Open Water Diver hebben gevolgd bij Seahorse Divers. Alle ins en outs hebben wij op een duidelijke manier onderwezen gekregen van onze instructrice Timia. Dagplanningen, instructies met goed en (ook belangrijk) veilig materiaal. No-nonsense aanpak en erg professioneel. Timia is heel ervaren en dat straalt ze ook uit. Ze geeft vertrouwen en rust en helpt je door alle (soms ook vervelende maar verplichte) oefeningen heen. De duiklocaties die Timia kiest zijn perfect en we hebben het prachtige onderwaterleven in Hurgada gezien. Naast het serieuze werk vinden wij Timia ook een prettig mens met een mooie kijk op dingen. Heel erg bedankt voor de leuke tijd en mooie ervaringen.

Ook willen wij Abdul bedanken voor zijn inzet en gastvrijheid (thee en glimlach). Hij heeft ons elke dag geholpen met het materiaal op de boot te plaatsen en na afloop met zoet water schoon te spoelen. Echt superfijn!

Ron en Mark.


Pagina 7 van 13

Vorige     1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13       Volgende

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte

Home | Gastenboek