Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte. Nederlandse PADI duikschool en Nederlands PADI duikcentrum Seahorse Divers in Hurghada. Nederlandse PADI Duikopleidingen Hurghada, Nederlandse PADI Duikcursus Hurghada, Dagelijks Duiken Hurghada, Wrak duiken in Hurghada, introductie duiken in Hurghada, opleidings duiken in Hurghada, drift duiken in Hurghada, duik cursus in Hurghada, nacht duiken in Hurghada, leren duiken in Hurghada. Voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada Egypte. duikschool hurghada. duikvakantie in hurghada

Seahorse Divers Hurghada
Seahorse Divers | Gastenboek

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte


Welkom op ons gastenboek. We hopen dat het snel vol raakt!

Klik op Schrijf in ons gastenboek om een reactie te plaatsen.
Lees ook onze reviews op Google: Lees Google reviews.
Of Schrijf een Google review.

Bekijk op onze pagina Gasten van Seahorse Divers foto's van onze cursisten en duikers.

Contact |Duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum en duikschool voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte. PADI Duikopleidingen, PADI duikcursus, dagelijks duiken, wrak duiken, introductie duiken en snorkelen Duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum en duikschool voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte. PADI Duikopleidingen, PADI duikcursus, dagelijks duiken, wrak duiken, introductie duiken en snorkelen
05-09-2017
Ruud, Marleen en Charlie
Open Water Diver

Na een hoop introductieduien op zoek naar een Nederlands-talige duikschool in Hurghada om een keer voor 'het eggie' te gaan. Gezien het gemak waarmee de gemiddelde duikschool in Egypte om gaat met de veiligheid (ook zonder PADI al eens naar 17 meter geweest om een murene te aanschouwen!) wilde we een goede opleiding die ook goed begrepen zou worden voor onze dochter van 13.  Al vrij snel de site van Seahorse Divers gevonden. Wat een schat aan informatie staat daarop en wat een fijne communicatie per mail. Na inschrijven de cursus theorie in Nederland afgewerkt en eenmaal in Egypte begonnen aan examens en de buitenduiken. Onze instructeur stond de eerste dag stipt op tijd voor ons hotel klaar om ons op te pikken. De lunches en pindarotsjes waren idd heerlijk. Timia heeft heel veel geduld, is zeer professioneel en weet goed wat ze doet. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Alles wat er in het boek staat wordt op de seconde nauwkeurig geoefend. Er wordt geen onderdeel overgeslagen. Ze geeft ons 'gevoel van rust' onder water. Timia vind het vak geweldig en straalt dat ook uit. Ze zorgt ervoor dat ze de beste duikspullen krijgt voor het duiken. Bij anderen krijg je nog wel eens oud of defect spul mee. 

Abdul is er altijd op de achtergrond, maar telkens verrast hij je weer als je spul al in de kar staat, op het strand klaar ligt of al op de boot staat. Een onmisbare vent! 

Seahorse Divers, dank je wel voor deze geweldige ervaring. We hebben 4 fantastische dagen gehad. We zullen je nooit vergeten. Zodra we weer in de buurt zijn komen we zeker voor 'Advanced'. 

16-08-2017
Alrik
Bezoeker van website

Na een korte zoektocht op het internet uitgekomen bij Sea Horse Divers in Hurghada voor een 4-daagse duikcursus. Samen met mijn broer de onderwaterwereld ontdekken! Timia is een zeer professionele duikinstructrice, dat alle tips en trucs goed over kan brengen. De cursusdagen zijn voorbij gevlogen en na de laatste cursusdag een extra dag geboekt om nog meer van de mooie rifs te zien. Door de goede uitleg waan je je al snel als een echte duiker. Bedankt Timia voor de leuke en interessante dagen. Door jou zullen wij nog veel meer van de mooie onderwaterwereld gaan zien. 

04-08-2017
Joeri Slob
Open Water Diver

Na de afgelopen jaren tijdens de zomervakantie zo lui mogelijk te hebben gedaan aan de Costa Brava met een paar blikken Estrella. Deze vakantie besloten om de manometer de andere kant op te laten wijzen en te gaan duiken! 

Eén van de eerste 'google' zoek acties bracht ons (Joeri&Daan) op seahorsedivers.nl, wat ons deed beslissen om maar meteen te reserveren voor 23 juli. De 4-daagse PADI open water diver cursus stond hierbij meteen in de agenda. Na wat voorbereidend werk aan het thuisfront (theorie PADI), wat overigens prima te doen is, leerden wij dus op 23 juli Timia kennen. Timia kwam ons om 8:00 uur lokale tijd bij de poort van ons resort ophalen. Lekker in je nest liggen zat er dus de eerste dagen niet in... Na wat theorie examens bij de duikschool onder het genot van een goeie bak zwart en de fenomenale pindarotsjes met karamel (top geregeld van Timia), waren wij helemaal klaar voor de praktijk. Timia gaf goeie tips & tricks tijdens het opbouwen van de uitrusting en liet ons dit ook keer op keer doen om ervoor te zorgen dat dit ons 'eigen' werd. Een rughernia oplopen werd echter onmogelijk gemaakt door Abdul. De geweldige vent in kwestie zorgde er keer op keer weer voor dat alle spullen op het strand klaar lagen, of later in de cursus klaar stonden op de boot. Abdul, held! Na twee dagen in de baai met volledige uitrusting de basisvaardigheden te leren, door naar het echte werk. De twee daaropvolgende dagen vonden plaats bij de riffen, die logischerwijs werden bereikt met de boot. Heerlijk om lekker de ochtend te beginnen met een boottocht. Tenzij de buikkramp, opgelopen van het 'steak-buffet' de avond daarvoor je bijna de das om deed... Afijn! werkelijkwaar prachtige riffen en ook weer perfecte begeleiding van Timia tijdens de twee dagen op de boot. Eten was zeer goed verzorgd op de boot, beter dan menig resort, lees bovenstaand(!). 

De 4-daagse PADI Op water diver cursus is een échte aanrader, alles is inbegrepen en er wordt zeer goed voor je gezorgd. Timia bedankt voor het vele lachen, de goeie uitleg en alle tips & tricks m.b.t. duiken, maar zeker ook het advies buiten het duiken voor tijdens je vakantie. 

 

Groeten Joeri & Daan 

04-08-2017
Teije Brandsma
Open Water Diver

Mijn dochter Tessa en zoon Joel hebben een Open Water Cursus gevolgd bij Timia. Wat een fantastische ervaring. Timia weet inhoudelijk enorm veel van de duikmaterie in het PADI-protocol en is een uitstekende en rustige didact. Ze weet hoe ze kinderen moet onderwijzen en motiveren. Mijn kinderen willen in ieder geval na deze cursus doorgaan met scuba. En dat terwijl ze aanvankelijk op zagen tegen het klaren op diepte en het laten vollopen en weer leegblazen van het masker. Tussen de duikbedrijven door vertelt Timia prachtige verhalen over het leven in Egypte. Gracias Timia, goed gedaan - ik kan en ga je aanraden bij vrienden! 

22-07-2017
reini veldkamp
Open Water Diver

Dochterlief wilde gaan duiken en vroeg mij mee. Omdat het voor mij 17 jaar geleden was dat ik mij brevet heb gehaald ben ik met haar mee gaan doen met de Open Water cursus. Wat heb ik veel geleerd van Timia. Het was een goede opfriscursus en heb er weer zin in om vaker te gaan duiken (nog wel klaren blijven oefenen). Timia is een heel goed juf, rustig, precies, alles voor de veiligheid, liefde voor de onderwaterwereld, perfect geregeld. Jammer dat de vakantie er al weer op zat, anders hadden we graag wat extra duiken met haar gemaakt.

17-07-2017
Petra van Pelt
Advanced Open Water Diver

De eerste duikdag van onze vakantie werden we opgewacht door Timia om met haar met mee te gaan naar de duikschool. Na 1 dag met 2 duiken onder begeleiding van Timia zijn wij gestart met de cursus Advanced Open Water Diver (2 dagen) en hebben deze met succes afgesloten. En daarna nog 3 dagen gaan duiken met Timia om nog meer te genieten van de schitterende onderwaterwereld van de Rode zee. Dit alles was met de boot en is een hele mooie duikvakantie geworden dankzij onze erg kundige en relaxte Timia.

Dankjewel Timia voor onze leerzame en niet te vergeten gezellige tijd in Hurghada, Groetjes vanuit Zwitserland, Petra & Erik

25-06-2017
Carolien en Joost
Bezoeker van website

Wij hebben deze maand bij Timia ons Padi Open Water brevet gehaald, wat een goede keuze! Ten eerste, het is in het Nederlands, wat bij het leren van iets nieuws erg fijn is. Timia legt alles eerst goed uit, doet het een keer voor, en daarna mag je het zelf gaan proberen. Ze is erg kalm en beheerst en aan het einde van de cursus kun je alles echt zelfstandig. Echt een aanrader! En duiken in de Rode Zee is prachtig! 

24-06-2017
Jean Paul en Rina
Introductie duiker

Wat een fantastische dag! Vandaag allebei twee prachtige introductie duiken gemaakt met Timia. Voor ons allebei de 1e keer, dus best spannend. Timia haalde ons op bij ons hotel. Eenmaal op de boot kregen we uitgebreide informatie. Daarna ging ze rustig met ons allebei apart naar beneden. Bij de 2e duik heeft ze ook foto's onderwater van ons genomen. Heerlijke lunch gehad, nette boot en vriendelijke bemanning. Echt een aanrader! Dank je wel, Timia, voor deze onvergetelijke dag!

18-06-2017
carlo vandenbulcke
3* duiker

winkmooie duikjes gedaan met timia goede begeleiding bedankt

en je buddychek gaan we onthouden hoor

18-06-2017
C├ęcile Graat
Introductie duiker

Wat is dat een goede keuze geweest! 

Heerlijk dagje op het water met een pracht van een introductieduik (of 2 duiken eigenlijk waarbij de 2e het mooist was... dan is het nieuwe eraf, zeg maar) voor mij en twee mooie duiken voor mijn partner Jos waarbij Timia ons verraste met een aantal prachtige onderwater plaatjes van Jos.

Het eten, de boot, de open gesprekken, de rust bij uitleg en de hand onderwater, de geweldig mooie ervaring die Seahorse Divers mij / ons heeft gegeven: méér dan de moeite waard!

Ben je in Hurghada en wil je een stapje verder dan snorkelen, dan is Seahorse Divers jouw 'buddy'... Niet over nadenken: doen!!!

13-06-2017
Marcel
Introductie duiker

Bedankt voor de leuke dag en goede zorg was een geweldige ervaring. Een echte aanrader top!! 

11-06-2017
Martin Vanloocke
Master Scuba Diver

Mooie duiken en goede begeleiding. Leuke tijd gehad. Dank u.

28-05-2017
Carmela Tumminaro
Open Water Diver

We hebben 4 dagen de cursus gevolgd in Hurghada.

De eerste twee dagen veel theorie en oefeningen in ondiep water en daarna twee dagen heerlijk gedoken vanaf de boot. Het was een geweldige ervaring die resulteerde in ons duikbrevet. Onze instructeur had echt alle tijd en aandacht voor ons waardoor ik mijn angst kon overwinnen en heerlijk kon genieten van het duiken!

05-05-2017
Annique Wegman
Scuba Diver

We hebben de tweedaagse PADI scuba diver cursus gedaan bij Timia. Timia is een geduldige, kundige en behulpzame duikinstructeur. We zijn heel erg tevreden met de cursus die we bij Timia hebben gevolgd; erg leuk maar ook met veel aandacht voor veiligheid en de bescherming van de zee. Een echte aanrader!!!

Groet,

Menno en Annique

27-04-2017
Max en Henkjan van Geijtenbeek
Open Water Diver

We hadden met Seahorse Divers vier fijne dagen op en in de Rode Zee. PADI Open Water Diver cursus gedaan en afgerond. Voor ons was alles nieuw aan het duiken. Met goede en zeer prettige begeleiding zijn we soepel door de theorie en praktijk heen gegaan. Ideale manier om met duiken kennis te maken en je brevet te halen. En gelukkig ook nog tijd om van al het moois onder water te genieten.


Pagina 6 van 8

Vorige     1   2   3   4   5   6   7   8       Volgende

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte

Home | Gastenboek