Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte. Nederlandse PADI duikschool en Nederlands PADI duikcentrum Seahorse Divers in Hurghada. Nederlandse PADI Duikopleidingen Hurghada, Nederlandse PADI Duikcursus Hurghada, Dagelijks Duiken Hurghada, Wrak duiken in Hurghada, introductie duiken in Hurghada, opleidings duiken in Hurghada, drift duiken in Hurghada, duik cursus in Hurghada, nacht duiken in Hurghada, leren duiken in Hurghada. Voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada Egypte. duikschool hurghada. duikvakantie in hurghada

Seahorse Divers Hurghada
Seahorse Divers | Gastenboek

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte


Welkom op ons nieuwe gastenboek. We hopen dat het snel vol raakt!

Klik op Schrijf in ons gastenboek om een reactie te plaatsen.

29-07-2018
Elon Bogerman
Rescue Diver

Bedankt Timia was heel mooi duiken en gezellig op de boot . Perfecte service en alles snel geregeld. Als ik volgende keer nog is naar Hurghada kom zal ik zeker weer bij jullie terug komen 👍👍

22-07-2018
Merlijn en Eva
Open Water Diver

Geweldige ervaring!

Het begin van een nog een hoop onderwater belevenissen! Super instructrice, die met een geduldige en rustige uitleg voor veel zelfvertrouwen onder water zorgt! Welke daarnaast ook nog eens heel veel tips en trucs kan geven om het verblijf in Hurghada zoveel prettiger te maken.

Bedankt,

Merlijn en Eva

30-06-2018
Marcel van Nimwegen
Open Water Diver

Na meerdere proefduiken toch maar mijn brevet gehaald. Timia is een geduldige en duidelijke instructeur waarbij ik me erg op me gemak en veilig voel. Buiten de duidelijkheid en veiligheid heeft zo ook nog de gezelligheid en humor!!

Een echte aanrader om je brevet te halen of een keer een proefduik te nemen.
Bedankt Timia, het was weer heerlijk om samen te mogen duiken met je, en tot snel weer!

Groetjes marcel

28-06-2018
Bea en Jonah Waterborg
Bezoeker van website

Via Seahorse Divers hebben wij een privetrip naar Luxor gemaakt. We hebben een geweldige dag gehad, mede dankzij het enthousiasme van Mohammed en Amr; wat een stel aardige kerels!

Mohammed spreekt en verstaat uitstekend Nederlands (chauffeur Amr is het aan het leren) en weet veel over de geschiedenis van Egypte -en Luxor in het bijzonder- te vertellen.

Wij werden 's ochtends exact op de afgesproken tijd opgehaald bij ons hotel. Na een tussenstop voor ons (zelf uit het hotel meegenomen) ontbijtpakketje en koffie zijn wij via een prachtige weg door de woestijn en langs de groene akkers langs de Nijl naar Luxor gereden. Daar hebben we ("in een straf tempo" 😉) verschillende high-lights bezocht. Uiteraard is een dag natuurlijk veel te kort voor Luxor. Maar dankzij de keuzes van Mohammed was het prima te doen. Mede door de airconditioning in de auto waar we ons telkens weer even konden opladen en een verkoelend tochtje over de Nijl (= extra optie) was het een super dag! 

25-06-2018
Bas Sibum
Advanced Open Water Diver

Beste Timia,

Bedankt voor je gastvrijheid, tips, hulp en mooie duiken! We hebben geweldig genoten. Als we nog eens Egypte bezoeken, dan weten we je te vinden! Dankjewel!

Sportieve groeten,

Bert Jan en Bas

25-06-2018
Jorrit Roerdinkholder
Open Water Diver

Mijn zoon en ik hebben in mei 2018 erg genoten van de deskundige begeleiding van instructrice Timia. Haar kalme, nuchtere en geduldige benadering is aangenaam en hielp ons vrijwel rimpelloos door een geslaagd padi-examen. Ook de organisatie eromheen en de keuze van en contacten met vervoerders, facilitators en bootbemanning doet ze uitstekend. We komen hier graag een keer terug voor een vervolgcursus of een serie mooie duiken met Timia als gids, want ze kent de omgeving als haar broekzak. We kunnen Timia van harte aanbevelen.

06-06-2018
Kayleigh Walbeek
Open Water Diver

In april een 4 daagse cursus gevolgd, wat een geweldige ervaring. Alles werd zeer goed & geduldig uitgelegd,voor gedaan & geoefend. Er is ruimte voor een grapje en gezellig gesprek waardoor iedereen zich heel erg op hun gemak voelde. Timia heeft onze duik vakantie tot een succes gemaakt, met een mooi eind resultaat allemaal geslaagd en een mooie herinnering rijker! 

31-05-2018
Pascal Brian
Scuba Diver

Mijn eerste duik gedaan in Hurghada, een 2 daagse cursus gevolgd. De cursussen zijn in kleine groepen, er is goede persoonlijke begeleiding en het duiken was fantastisch! Ik ben zeer tevreden en het is fijn dat je een cursus kan volgen met een Nederlandse instructeur. 


Pagina 6 van 13

Vorige     1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13       Volgende

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte

Home | Gastenboek