Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte. Nederlandse PADI duikschool en Nederlands PADI duikcentrum Seahorse Divers in Hurghada. Nederlandse PADI Duikopleidingen Hurghada, Nederlandse PADI Duikcursus Hurghada, Dagelijks Duiken Hurghada, Wrak duiken in Hurghada, introductie duiken in Hurghada, opleidings duiken in Hurghada, drift duiken in Hurghada, duik cursus in Hurghada, nacht duiken in Hurghada, leren duiken in Hurghada. Voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada Egypte. duikschool hurghada. duikvakantie in hurghada

Seahorse Divers Hurghada
Seahorse Divers | Gastenboek

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte


Welkom op ons nieuwe gastenboek. We hopen dat het snel vol raakt!

Klik op Schrijf in ons gastenboek om een reactie te plaatsen.

17-09-2018
Ronny Lieshout
Advanced Open Water Diver

Vandaag avanced behaald bij Timia. Ik sluit me volledig aan bij de woorden van mijn buddy Hans. Niet alleen is Timia een echte vakvrouw maar bovenal in staat om complexe dingen op een simpele begrijpelijke manier uit te leggen. SEAHORSE DIVERS is een echte aanrader.

 

17-09-2018
Hans Deelen
Advanced Open Water Diver

In September 2018 in 4 dagen 8 duiken met Timia gemaakt en ons gebrevetteerd voor Advanced Open Water. Timia is een echte "vakvrouw" met gigantisch veel duik-ervaring en kennis van de rode zee en Hurghada. We hebben genoten, gelachen maar bovenal veel geleerd in deze 4 dagen. Groetjes Hans Deelen

11-09-2018
Linsey Goldenbeld
Open Water Diver

Afgelopen week hebben mijn zus en ik onze padi gehaald bij Timia. De drie dagen waren heel erg leerzaam en super leuk. We raden zeker aan om te duiken met Seahorse Divers!!

03-09-2018
Henk en Marga Van Asperen
Open Water Diver

Gister ons padi open water diver brevet behaald mede door het geduld en de duidelijke uitleg van Timia dankzij haar manier van les geven is het een fijne duikvakantie geworden seahorsedivers  is zeker een aanrader groetjes : Henk en Marga

26-08-2018
Kristiaan Van Weezep
Introductie duiker

Vandaag samen met mijn vriendin een introductieduik gedaan, welke wij via Timia van Seahorse Divers geregeld hebben.

Top service van een zeer spontane en behulpzame dame die je graag wat bij wilt leren. Het is het geld meer dan waard! Wij raden Seahorse Divers zeker aan.

22-08-2018
Anita van Zijp
Open Water Diver

Onlangs onze PADI gehaald en dat door onze geweldig leuke, geduldige en enthousiaste instructrice Timia. 2 Dagen aan het werk met onze proeve in het ondiepe water en de andere 2 dagen van 5 naar 12 en uiteindelijk ruim 17 meter aangetikt. Wat een ervaring en wat is de onderwater wereld ook prachtig.

Dankjewel voor onze onvergetelijke ervaring!

13-08-2018
Pascal De Pril
Introductie duiker

Bedankt Timia voor de geweldige ervaring. Het heeft me gemotiveerd om effectief te gaan voor het Open Water Diver brevet.

Ook Evy en Liam vonden het super. Vooral van Liam verbaast me dat, want hij is doorgaans eerder de angsthaas, terwijl Kiara eerder de durfal is. Maar nu was Kiara dus diegene die afhaakte. Als de moment rijp is voor haar, dan komen we met plezier bij jou terug of natuurlijk ook gewoon als we nog eens in Hurghada zijn!

30-07-2018
Mandy Oudendag
Open Water Diver

Mijn vriend had ik een duikcurus cadeau gedaan en met de vier duiken welke tijdens de cursus gemaakt worden, mocht ik mee (ik had mijn brevet al). Niels heeft fantastische dagen gehad. Timia is een zeer kundige instructrische met veel geduld. Alles was duidelijk en goed geregeld. Een absolute aanrader! Timia, nogmaals bedankt! Groetjes, Niels en Mandy


Pagina 5 van 13

Vorige     1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13       Volgende

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte

Home | Gastenboek