Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte. Nederlandse PADI duikschool en Nederlands PADI duikcentrum Seahorse Divers in Hurghada. Nederlandse PADI Duikopleidingen Hurghada, Nederlandse PADI Duikcursus Hurghada, Dagelijks Duiken Hurghada, Wrak duiken in Hurghada, introductie duiken in Hurghada, opleidings duiken in Hurghada, drift duiken in Hurghada, duik cursus in Hurghada, nacht duiken in Hurghada, leren duiken in Hurghada. Voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada Egypte. duikschool hurghada. duikvakantie in hurghada

Seahorse Divers Hurghada
Seahorse Divers | Gastenboek

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte


Welkom op ons nieuwe gastenboek. We hopen dat het snel vol raakt!

Klik op Schrijf in ons gastenboek om een reactie te plaatsen.

29-10-2018
Len Hamers
Snorkelaar

Wij, mijn vriend en ik, zijn in september op vakantie geweest in Egypte en bedachten ons pas toen we al daar waren dat we nog graag een snorkeltripje wilden maken. Via internet kwamen we bij Seahorse divers terecht. Ondanks dat je op tijd moet reserveren was men bereid om ons last minute nog mee te nemen. Het was een geweldige ervaring met heel aardige mensen. Het was goed georganiseerd en de lunch die inbegrepen was, was heerlijk. We hebben een zeeschildpad gezien en een tonijn. Nogmaals bedankt voor de mooie ervaring!!

27-10-2018
Petra Dobbe
Introductie duiker

Tijdens onze vakantie hebben we een hele leuke dag gehad met seahorse diving. Wij waren al ervaren duikers, maar voor onze dochter (13) was het de eerste keer dat ze ging duiken. Ze was heel blij met de nederlandse uitleg en begeleiding. Het ging daardoor heel relaxed en ze heeft er enorm van genoten. Voor herhaling vatbaar !!!!!

 

18-10-2018
Deniel Van pagee
Bezoeker van website

Vandaag heb ik met mijn vrouw een proefduik gedaan bij Seahorse Divers. Zeer vriendelijk en klant vriendelijk. Dank je wel voor een geweldige dag op mijn verjaardag!

17-10-2018
Bert de Waal
Open Water Diver

Afgelopen week, samen met pleegzoon Chris, de vierdaagse cursus Open Water Diver gevolgd. Genoten van de rustige lesopbouw. Goed opgebouwd, heldere instructie en leuke oefeningen gedaan. Naast het onderwatergebeuren ook ruimte voor gezelligheid. Praktische tips om oplichting te voorkomen waren zeer behulpzaam bij andere activiteiten die we hebben gedaan.

wij kijken terug op een leerzame en gezellige duikcursus. Timia bedankt voor je zorgvuldige en kwalitatieve aanpak.

wij gaan zeker door met het opdoen van meer duikervaring.

Tot zien,

Bert de Waal

15-10-2018
Kelly Bos
Open Water Diver

Net terug van mijn duikvakantie in Egypte. In 4 dagen mijn PADI Open Water Diver-brevet gehaald met Timia als buddy en instructrice. Ze is zeer terecht rechtlijnig als het om duiken gaat en heel flexibel in de organisatie daaromheen. Ik voelde me daardoor helemaal op mijn gemak en het duiken heeft dan ook mijn verwachtingen overtroffen!

Timia, nogmaals veel dank voor de fantastische duikervaring!

11-10-2018
rob hendriks
Advanced Open Water Diver

Afgelopen maand heb ik bij Timia m'n advanced duik brevet behaald, en dat niet alleen ik heb zo intens genoten van het duiken en de superieure verzorging, ik kan me geen betere duikschool indenken, bij deze wil ik dan nogmaals Timia en de crew van de boot bedanken voor alles, en ik hoop weer snel eens langs te komen,

Mvg Rob Hendriks en Sandra Bos 

25-09-2018
Ellie Damen
Open Water Diver

Gisteren mijn open water padi gehaald bij sea horse divers met dank aan Timia.

Tiima is een vrouw die haar vak beheerst, ze is kundig, gedreven en zorgt voor een rustige sfeer waardoor ik me constant ontspannen voelde en me volledig op haar kon concentreren. Timia kent de rode zee alsof het haar huiskamer is, ze heeft me veel mooie dieren en koralen laten zien en vooral heel veel kennis gegeven.Tima is een lieve vakvrouw bij haar voelde ik me 300% veilig, ik heb haar in mijn duikershart🧜‍♀️gesloten!

DANK JE WEL Timia🧜‍♀️❤️🧜‍♀️

18-09-2018
Patricia Danen
Introductie duiker

Gisteren samen met mijn man een introductieduik gehad! Wat een geweldige ervaring!  Je krijgt van te voren een goede uitleg van Timia en gaat dan 1 op 1 met haar duiken. Ze stelt je eerst in het water op het gemak en daarna ga je samen met haar onder water om al het moois te bekijken. Het is net of je in en aquarium zwemt, zo mooi! Dit is wel een hoogtepunt van onze vakantie in Egypte en zeker een aanrader om te doen bij Seahorse Divers! Groetjes Chris en Patricia


Pagina 4 van 13

Vorige     1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13       Volgende

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte

Home | Gastenboek