Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte. Nederlandse PADI duikschool en Nederlands PADI duikcentrum Seahorse Divers in Hurghada. Nederlandse PADI Duikopleidingen Hurghada, Nederlandse PADI Duikcursus Hurghada, Dagelijks Duiken Hurghada, Wrak duiken in Hurghada, introductie duiken in Hurghada, opleidings duiken in Hurghada, drift duiken in Hurghada, duik cursus in Hurghada, nacht duiken in Hurghada, leren duiken in Hurghada. Voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada Egypte. duikschool hurghada. duikvakantie in hurghada

Seahorse Divers Hurghada
Seahorse Divers | Gastenboek

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte


Welkom op ons nieuwe gastenboek. We hopen dat het snel vol raakt!

Klik op Schrijf in ons gastenboek om een reactie te plaatsen.

02-07-2019
Jean & Marjo Ballas Spreeuwenberg
Advanced Open Water Diver

Hoi Timia,

Nogmaals thanks voor de super tijd die wij in Egypte hebben gehad.

Waarvan 5 dagen bij jou, met in die tijd het behalen van de cursus Nitrox duiken & Advance openwater en omdat het zo goed was nog een dagje extra funduiken, mede ook door de geweldige crew op de boot!

nog nooit zo’n Toppy / Relaxte begeleiding gehad, Het voelde als familie.

Hoop dat wij het geleerde in toekomst nog vaak kunnen toepassen!

En wie weet komen wij nog een keertje op onderwater ontdekkingsreis .

Greets Jean & Marjo 

04-06-2019
Willem Steemans
Open Water Diver

Beste Timia, 

Wij zijn zeer blij dat we met jou hebben leren duiken. Je leerde ons alles op een vlotte manier aan, hierdoor waren we er snel mee weg. vlotte leerlingen schieten lekker op 👌

Groetjes uit belgië

18-05-2019
Roel Wiertz
Open Water Diver

Een overzichtelijke website, een vlotte aanmelding voor de Open Water Diver cursus. Erg snelle reacties via email, snelle en goede service. Goed en makkelijk beschikbare informatie en studiemateriaal voorafgaand aan de praktijkcursus. Goede interactie tussen "Seahorse" en "PADI" mbt aanmelding/ toegang tot studiemateriaal, eventuele technische problemen. Een prachtige paktijkcursuslokatie, goede uitleg, begeleiding en niveau. En vooral veel duikplezier. Bedankt voor de mooie tijd en het behalen van mijn PAdi Open Water Diver brevet

14-05-2019
Fam. Reiring
Open Water Diver

Vorige week hebben wij als familie (58, 58, 25 en 24 jaar) in 4 dagen onze PADI open water bij Timia gehaald. Wij hadden 0,0 ervaring, maar het is Timia gelukt om ons allemaal te leren duiken.
Timia is zeer kundig en geduldig en weet het voor iedereen begrijpelijk te maken. Haar motto: je bent er om te leren, alles hoeft niet in 1 keer te lukken.
Fijn dat de cursus in het Nederlands wordt gegeven.
Naast het duiken zelf wordt je onder andere geleerd hoe je met het duikmateriaal en de onderwaterwereld omgaat. 

Al met al was het een zeer fijne kennismaking met de wereld van het duiken.
Timia, nogmaals bedankt!

03-04-2019
Cedric Vanrafelghem
Open Water Diver

Top duik gehad!
Stelt je direct op je gemak (hoe weinig of veel uw ervaring ook al is)
Staat voor alles ook direct klaar en in geval van een probleem zal ze dit ook met alle begrip opvangen en helpen.
Heel fijne ervaring is dan ook dat je heel gerichte en zelfstandige duik kan hebben met 2 en niet "de hoop" moet volgen.

zeker voor onze NL sprekende vrienden: AANRADER!!!

13-03-2019
Richard Tillemans
Advanced Open Water Diver

Wij maakten kennis met de duikschool en Timia begin 2018. Hier haalden we onze OW. Na een jaar wilden we onze technieken en kennis uit  breiden en hebben de AOW gevolgd. Naast de cursus ook veel recreatief gedokken en leuke buddy's leren kennen. De boot waarvan gebruik gemaakt wordt is het puntje op de i. schoon, goed eten en een 5* crew. Kennis, kunde en geduld zijn in grote mate aanwezig bij Timia. Wij gaan volgende maand veel duiken in Sulawesi om wat meer ervaring te krijgen met voornamelijk stromingsduiken. Wij komen beide zeker terug bij Timia Voor de Rescue course en specialty's. groetjes rich&eva

31-12-2018
Jan Willem Kooij
Open Water Diver

Timia, bedankt voor een geweldige tijd. Flitsend door de open water training heen geloodsd. Daarna nog een prachtige dag gedoken samen met Jesse en Kira. Het was een onovertreffelijke duikervaring. Top!

14-12-2018
Stijn
Advanced Open Water Diver

Timia, bedankt voor de fijne Advanced Open Water cursus. Ik heb 2 dagen heerlijk gedoken en tijdens de cursus een duidelijke uitleg gekregen. Daarbij goede tips gekregen om een betere duiker te worden. 

Via google uitgekomen bij deze Nederlandse duikschool en alle goede recensies in het gastboek kloppen. Snelle reacties na een mail en Timia is een uiterst betrouwbaar persoon. 

Timia nogmaals bedankt voor de mooie duiken in een werkelijk waar adembenemende Rode Zee!


Pagina 3 van 13

Vorige     1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13       Volgende

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte

Home | Gastenboek