Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte. Nederlandse PADI duikschool en Nederlands PADI duikcentrum Seahorse Divers in Hurghada. Nederlandse PADI Duikopleidingen Hurghada, Nederlandse PADI Duikcursus Hurghada, Dagelijks Duiken Hurghada, Wrak duiken in Hurghada, introductie duiken in Hurghada, opleidings duiken in Hurghada, drift duiken in Hurghada, duik cursus in Hurghada, nacht duiken in Hurghada, leren duiken in Hurghada. Voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada Egypte. duikschool hurghada. duikvakantie in hurghada

Seahorse Divers Hurghada
Seahorse Divers | Gastenboek

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte


Welkom op ons nieuwe gastenboek. We hopen dat het snel vol raakt!

Klik op Schrijf in ons gastenboek om een reactie te plaatsen.

16-10-2019
Corina Groothedde
Scuba Diver

In oktober heb ik onder begeleiding van Timia de cursus Scuba diver gedaan.

Het was ontzettend fijn dat de theory al ruim van tevoren gewoon thuis gedaan kon worden op mijn eigen snelheid en tijden. Ook was ik erg blij dat Timia gewoon nederlands spreekt , ze geeft je de tijd en de ruimte om de oefeningen in het water goed te doen voor je een echte duik maakt. 

Timia bedankt , mocht ik ooit door willen naar open water diver kom ik zeker bij jou terug.

19-09-2019
Meliha & Hans van Rijn
Introductie duiker

We hebben een fantastische dag gehad. Voor mijn man de eerste keer proefduiken. De communicatie was perfect en alles was tot in de puntjes goed geregeld. Zeker een aanrader voor ieder die het wilt proberen of zijn padi wilt behalen!

13-09-2019
Peter en Ivar
Open Water Diver

Mijn zoon en ik hebben deze zomer de open water diver cursus gevolgd bij Timia.

Het leren van de theorie en maken van de toetsen vooraf was top en ging prima. Ook verliep de communicatie vlekkeloos.

De praktijk lessen waren zeer duidelijk en door de fijne manier van uitleggen ging dit ook super!

We hebben alle dagen veel mooie dingen onderwater gezien en door de fantastische crew op de boot ook nog kunnen zwemmen met een walvishaai!!

Aan de personen die dit lezen: Ik raad jullie aan om via deze duikschool te gaan duiken.

Timia, bedankt!

16-08-2019
Romy Frits
Advanced Open Water Diver

Deze zomer hebben we via Seahorse Divers de Advanced Open Water duikcursus gevolgd. De boeking en communicatie verliep makkelijk en snel. Timia onze duikinstructrice heeft ons super fijn begeleid onder water. Haar manier van uitleg was helder en duidelijk. Ze wist waar ze moest zijn en kijken om ons koraalduivels, egelvissen, merenes en zelfs octopussen te laten zien. De boot was top! Ook de lunch op de boot had voor ieder wat wils. Wij hebben een zeer fijne ervaring met Seahorse Divers en meer specifiek Timia gehad. 

31-07-2019
Arnold Poll
Introductie duiker

22 juli. Hele fijne introductieduik gehad. Zowel de jongens als ik hebben mooie vissen en mooie stukken koraal gezien. Timia heeft alles goed en duidelijk uitgelegd en daarna ons supergoed begeleid onder water. Allemaal bijzondere dieren gezien zoals koraalduivel, schildpad en steenvis. Ook de jongste is ondanks zijn angst toch het water in gegaan om te snorkelen met mama en was heel snel heel enthousiast en heeft nog een mooie pijlstaart gezien. Al met al een geslaagde dag!

26-07-2019
Wim en Sissy Van Den Reek
Introductie duiker

Wij hebben samen gedoken met een instructrice van de duikschool, ikzelf had mijn padi maar mijn vriendin Sissy ging voor het eerst duiken. De uitleg en de instructies waren prima en we hebben samen 2 keer deze dag gedoken. Er werd tussen de middag een lunch verzorgd en de locatie was prima. Wij spreken graag onze dank uit naar deze professionele duikschool uit Brabant. Top dag gehad een aanrader waneer je op vakantie gaat in Egypte Hurgada.

02-07-2019
Jean & Marjo Ballas Spreeuwenberg
Advanced Open Water Diver

Hoi Timia,

Nogmaals thanks voor de super tijd die wij in Egypte hebben gehad.

Waarvan 5 dagen bij jou, met in die tijd het behalen van de cursus Nitrox duiken & Advance openwater en omdat het zo goed was nog een dagje extra funduiken, mede ook door de geweldige crew op de boot!

nog nooit zo’n Toppy / Relaxte begeleiding gehad, Het voelde als familie.

Hoop dat wij het geleerde in toekomst nog vaak kunnen toepassen!

En wie weet komen wij nog een keertje op onderwater ontdekkingsreis .

Greets Jean & Marjo 

04-06-2019
Willem Steemans
Open Water Diver

Beste Timia, 

Wij zijn zeer blij dat we met jou hebben leren duiken. Je leerde ons alles op een vlotte manier aan, hierdoor waren we er snel mee weg. vlotte leerlingen schieten lekker op 👌

Groetjes uit belgië


Pagina 2 van 13

Vorige     1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13       Volgende

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte

Home | Gastenboek