Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte. Nederlandse PADI duikschool en Nederlands PADI duikcentrum Seahorse Divers in Hurghada. Nederlandse PADI Duikopleidingen Hurghada, Nederlandse PADI Duikcursus Hurghada, Dagelijks Duiken Hurghada, Wrak duiken in Hurghada, introductie duiken in Hurghada, opleidings duiken in Hurghada, drift duiken in Hurghada, duik cursus in Hurghada, nacht duiken in Hurghada, leren duiken in Hurghada. Voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada Egypte. duikschool hurghada. duikvakantie in hurghada

Seahorse Divers Hurghada
Seahorse Divers | Gastenboek

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte


Welkom op ons gastenboek. We hopen dat het snel vol raakt!

Klik op Schrijf in ons gastenboek om een reactie te plaatsen.
Lees ook onze reviews op Google: Lees Google reviews.
Of Schrijf een Google review.

Bekijk op onze pagina Gasten van Seahorse Divers foto's van onze cursisten en duikers.

Contact |Duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum en duikschool voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte. PADI Duikopleidingen, PADI duikcursus, dagelijks duiken, wrak duiken, introductie duiken en snorkelen Duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum en duikschool voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte. PADI Duikopleidingen, PADI duikcursus, dagelijks duiken, wrak duiken, introductie duiken en snorkelen
20-11-2019
Kevin en Sharonne
Scuba Diver

Vandaag bij Timia de discover scuba Diving gedaan. Ontzettend gaaf en enorm genoten. Door de kleine groep (2 pers) en de duidelijke uitleg was het een fijne duik. Je krijgt echt waar voor je geld. Wij raden het iedereen aan om bij haar te gaan duiken en komen hopelijk nog een keer terug om wellicht een cursus te volgen. 

16-11-2019
John Van Dongen
Introductie duiker

Timia, bedankt voor de hele gave ervaring die we met jou hebben mogen beleven. We hebben een hele goede uitleg en begeleiding gekregen. Echt een aanrader voor iedereen. 

21-10-2019
Ed en Fae Ed en Fae
Master Scuba Diver

Timia, bedankt voor de cursus voor Fae. We hebben genoten van de goede zorgen en je professionaliteit. Ook je zelfgemaakte lunch is er een om niet te vergeten. Dank je wel! 

16-10-2019
Corina Groothedde
Scuba Diver

In oktober heb ik onder begeleiding van Timia de cursus Scuba diver gedaan.

Het was ontzettend fijn dat de theory al ruim van tevoren gewoon thuis gedaan kon worden op mijn eigen snelheid en tijden. Ook was ik erg blij dat Timia gewoon nederlands spreekt , ze geeft je de tijd en de ruimte om de oefeningen in het water goed te doen voor je een echte duik maakt. 

Timia bedankt , mocht ik ooit door willen naar open water diver kom ik zeker bij jou terug.

19-09-2019
Meliha & Hans van Rijn
Introductie duiker

We hebben een fantastische dag gehad. Voor mijn man de eerste keer proefduiken. De communicatie was perfect en alles was tot in de puntjes goed geregeld. Zeker een aanrader voor ieder die het wilt proberen of zijn padi wilt behalen!

13-09-2019
Peter en Ivar
Open Water Diver

Mijn zoon en ik hebben deze zomer de open water diver cursus gevolgd bij Timia.

Het leren van de theorie en maken van de toetsen vooraf was top en ging prima. Ook verliep de communicatie vlekkeloos.

De praktijk lessen waren zeer duidelijk en door de fijne manier van uitleggen ging dit ook super!

We hebben alle dagen veel mooie dingen onderwater gezien en door de fantastische crew op de boot ook nog kunnen zwemmen met een walvishaai!!

Aan de personen die dit lezen: Ik raad jullie aan om via deze duikschool te gaan duiken.

Timia, bedankt!

16-08-2019
Romy Frits
Advanced Open Water Diver

Deze zomer hebben we via Seahorse Divers de Advanced Open Water duikcursus gevolgd. De boeking en communicatie verliep makkelijk en snel. Timia onze duikinstructrice heeft ons super fijn begeleid onder water. Haar manier van uitleg was helder en duidelijk. Ze wist waar ze moest zijn en kijken om ons koraalduivels, egelvissen, merenes en zelfs octopussen te laten zien. De boot was top! Ook de lunch op de boot had voor ieder wat wils. Wij hebben een zeer fijne ervaring met Seahorse Divers en meer specifiek Timia gehad. 

31-07-2019
Arnold Poll
Introductie duiker

22 juli. Hele fijne introductieduik gehad. Zowel de jongens als ik hebben mooie vissen en mooie stukken koraal gezien. Timia heeft alles goed en duidelijk uitgelegd en daarna ons supergoed begeleid onder water. Allemaal bijzondere dieren gezien zoals koraalduivel, schildpad en steenvis. Ook de jongste is ondanks zijn angst toch het water in gegaan om te snorkelen met mama en was heel snel heel enthousiast en heeft nog een mooie pijlstaart gezien. Al met al een geslaagde dag!

26-07-2019
Wim en Sissy Van Den Reek
Introductie duiker

Wij hebben samen gedoken met een instructrice van de duikschool, ikzelf had mijn padi maar mijn vriendin Sissy ging voor het eerst duiken. De uitleg en de instructies waren prima en we hebben samen 2 keer deze dag gedoken. Er werd tussen de middag een lunch verzorgd en de locatie was prima. Wij spreken graag onze dank uit naar deze professionele duikschool uit Brabant. Top dag gehad een aanrader waneer je op vakantie gaat in Egypte Hurgada.

02-07-2019
Jean & Marjo Ballas Spreeuwenberg
Advanced Open Water Diver

Hoi Timia,

Nogmaals thanks voor de super tijd die wij in Egypte hebben gehad.

Waarvan 5 dagen bij jou, met in die tijd het behalen van de cursus Nitrox duiken & Advance openwater en omdat het zo goed was nog een dagje extra funduiken, mede ook door de geweldige crew op de boot!

nog nooit zo’n Toppy / Relaxte begeleiding gehad, Het voelde als familie.

Hoop dat wij het geleerde in toekomst nog vaak kunnen toepassen!

En wie weet komen wij nog een keertje op onderwater ontdekkingsreis .

Greets Jean & Marjo 

04-06-2019
Willem Steemans
Open Water Diver

Beste Timia, 

Wij zijn zeer blij dat we met jou hebben leren duiken. Je leerde ons alles op een vlotte manier aan, hierdoor waren we er snel mee weg. vlotte leerlingen schieten lekker op 👌

Groetjes uit belgië

18-05-2019
Roel Wiertz
Open Water Diver

Een overzichtelijke website, een vlotte aanmelding voor de Open Water Diver cursus. Erg snelle reacties via email, snelle en goede service. Goed en makkelijk beschikbare informatie en studiemateriaal voorafgaand aan de praktijkcursus. Goede interactie tussen "Seahorse" en "PADI" mbt aanmelding/ toegang tot studiemateriaal, eventuele technische problemen. Een prachtige paktijkcursuslokatie, goede uitleg, begeleiding en niveau. En vooral veel duikplezier. Bedankt voor de mooie tijd en het behalen van mijn PAdi Open Water Diver brevet

14-05-2019
Fam. Reiring
Open Water Diver

Vorige week hebben wij als familie (58, 58, 25 en 24 jaar) in 4 dagen onze PADI open water bij Timia gehaald. Wij hadden 0,0 ervaring, maar het is Timia gelukt om ons allemaal te leren duiken.
Timia is zeer kundig en geduldig en weet het voor iedereen begrijpelijk te maken. Haar motto: je bent er om te leren, alles hoeft niet in 1 keer te lukken.
Fijn dat de cursus in het Nederlands wordt gegeven.
Naast het duiken zelf wordt je onder andere geleerd hoe je met het duikmateriaal en de onderwaterwereld omgaat. 

Al met al was het een zeer fijne kennismaking met de wereld van het duiken.
Timia, nogmaals bedankt!

03-04-2019
Cedric Vanrafelghem
Open Water Diver

Top duik gehad!
Stelt je direct op je gemak (hoe weinig of veel uw ervaring ook al is)
Staat voor alles ook direct klaar en in geval van een probleem zal ze dit ook met alle begrip opvangen en helpen.
Heel fijne ervaring is dan ook dat je heel gerichte en zelfstandige duik kan hebben met 2 en niet "de hoop" moet volgen.

zeker voor onze NL sprekende vrienden: AANRADER!!!

13-03-2019
Richard Tillemans
Advanced Open Water Diver

Wij maakten kennis met de duikschool en Timia begin 2018. Hier haalden we onze OW. Na een jaar wilden we onze technieken en kennis uit  breiden en hebben de AOW gevolgd. Naast de cursus ook veel recreatief gedokken en leuke buddy's leren kennen. De boot waarvan gebruik gemaakt wordt is het puntje op de i. schoon, goed eten en een 5* crew. Kennis, kunde en geduld zijn in grote mate aanwezig bij Timia. Wij gaan volgende maand veel duiken in Sulawesi om wat meer ervaring te krijgen met voornamelijk stromingsduiken. Wij komen beide zeker terug bij Timia Voor de Rescue course en specialty's. groetjes rich&eva


Pagina 2 van 8

Vorige     1   2   3   4   5   6   7   8       Volgende

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte

Home | Gastenboek