Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte. Nederlandse PADI duikschool en Nederlands PADI duikcentrum Seahorse Divers in Hurghada. Nederlandse PADI Duikopleidingen Hurghada, Nederlandse PADI Duikcursus Hurghada, Dagelijks Duiken Hurghada, Wrak duiken in Hurghada, introductie duiken in Hurghada, opleidings duiken in Hurghada, drift duiken in Hurghada, duik cursus in Hurghada, nacht duiken in Hurghada, leren duiken in Hurghada. Voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada Egypte. duikschool hurghada. duikvakantie in hurghada

Seahorse Divers Hurghada
Seahorse Divers | Gastenboek

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte


Welkom op ons nieuwe gastenboek. We hopen dat het snel vol raakt!

Klik op Schrijf in ons gastenboek om een reactie te plaatsen.

07-04-2017
Jos Didden
Open Water Diver

Beste mensen.

We zijn weer terug van de vakantie in Hurghada, en genieten nog na van 3 dagen heerlijk duiken.

Onze duiklerares Timia heeft ons 3 onvergetelijke dagen bezorgt van de open wereld onder water. Alle lof en complimenten hoe ze met ons is omgegaan. Haar ervaring heeft ons een nieuwe wereld laten ontdekken van de duiksport in de open zee. Volgend jaar ga ik zeker weer 3 dagen genieten met haar als begeleidster. (We zullen ruimschoots van te voren reserveren in april weer.)

Heel veel liefs uit het natte Limburg.

02-04-2017
Yoika en Bart Vercauter
4* duiker

Laatste week van Maart hebben mijn dochter (2*cmas ) en ikzelf samen voor de eerste keer met Seahorse Divers dagelijks duiken geboekt wat achteraf een prachtige ervaring bleek te zijn met de professionele duikinstructrice Timia . Een echte aanrader voor wie de prachtige duikplaatsen rond Hurghada wil ontdekken en nog lang kan nagenieten van de pracht van het onderwaterleven , alles was tiptop in orde !! Nogmaals bedankt Timia om deze schitterende ervaring met ons te delen ,we hebben een prachtige duikvakantie gehad en indien we terug Hurghada kiezen als duikbestemming kan je ons zeker terug aan boord verwachten.

Groeten , Bart & Yoika

10-03-2017
Robert en Lotte Vegter
Introductie duiker

Op 6 maart hebben wij een proefduik gedaan onder begeleiding van Timia in de Rode Zee. We vonden het beide spannend, en daardoor erg fijn om Nederlands te kunnen spreken. Timia is een enthousiaste en geduldige duikinstructrice! Toen ik voor het eerst te water ging, had ik nogal last van instinct wat je onder controle moet krijgen met een goede ademhaling. Dit duurde even, waarbij Timia mij geruststelde en het mij daardoor is gelukt het duiken toch voort te zetten. De bemanning op de boot was aardig en behulpzaam en het eten was goed. We hebben heel erg genoten van deze mooie dag en de bijzondere ervaring onder water: prachtig. Wij zijn van plan zeker nog terug te keren!

Bedankt en groetjes,

Robert en Lotte

11-02-2017
Leo Hoegen
Advanced Open Water Diver

Wat Mark al schreef, vorige maand fantastische duiken gemaakt onder leiding van onze topper Timia. Ik had 5 jaar niet gedoken, en afgelopen jaar ook nog eens aan mijn oor geopereerd. Ik wilde weten hoe het zou zijn onder water, of ik er geen last van zou ondervinden. Ik vroeg aan Timia of ik de 1e dag met een prive instructeur kon duiken 1 op 1. Dat was geen enkel probleem, Timia ontfermde zich over mij, en we hebben onze 1e duik rustig opgebouwd, alle opfris oefeningen uitgevoerd, langzaam gedaald en ontspannen gedoken. Ik voelde mij bij Timia meteen op mijn gemak. Meteen de 1e duik over prachtige koraaltuinen gedoken. Grote Napoleonvissen gespot, een grote krokodilvis en meerdere murenen gezien. Met mijn oor ging het trouwens heel goed, waar ik natuurlijk heel blij mee was. De volgende dag sloten Mark, Evert en Marco aan. Een gezellige groep gasten. Veel mooie dingen gezien van kokerwormen tot scholen tonijnen, meerdere koraalduivels, blauwpuntroggen en schorpioenvissen. Prachtig gekleurde naaktslakken, baby triggervisjes ect. De service aan boord was excellent, we werden overal mee geholpen, en heerlijk gegeten tussen de duiken door. Al met al een topweek. Mark en Evert hebben alles gefilmd onder water, en Mark is zo vriendelijk geweest om die mooie filmpjes mij toe te mailen. Evert nog gefeliciteerd met het behalen van je Advanced, een topper ben je. En Timia bedankt voor een schitterende duikvakantie, hoop volgende x jou zeker weer op te zoeken in Hurghada.

groeten Leo

05-02-2017
Mark Jochems
Advanced Open Water Diver

Onder begeleiding van Timia hebben Evert en ik (en uiteraard ook Leo en Marco;-)) van 26 - 31 januari gedoken, het was schitterend.

Timia heeft ervoor gezorgd dat we vrij diverse duiken hebben gemaakt, de opbouw was goed en de duiken werden steeds adembenemender....van een scheepswrak tot een aquarium, van een nemo tot aan een feathertail ray etc etc.

kortom: het was fantastisch!!

05-02-2017
Anneke Schielein
Open Water Diver

In Januari hebben mijn zoon en ik samen het Open Water diving brevet gehaald.

Onze duikinstructeur was zeer professioneel en kundig en heeft ons met veel geduld en passie de cursus gegeven.

Ik ga met een vertrouwd gevoel de volgende duik maken.

De bemanning van de boot was behulpzaam en vriendelijk.

Het eten was lekker en voedzaam.

Ik ga zeker nog eens duiken bij deze prachtige koraalriffen in de Rode Zee.

22-01-2017
Hannah Vertommen
Open Water Diver

Ik heb in januari mijn open water brevet gehaald met Timia. Timia nam de tijd om alles op mijn tempo te doen, mij te helpen en was heel flexibel in de planning. Ik ben heel tevreden over de lessen en zou het zeker aanraden. 

04-01-2017
Rianne
Advanced Open Water Diver

In de derde week van december 2016 heb ik met Timia een aantal fundives gedaan en mijn Advanced Open Water gehaald. Ik vond Timia een heel prettige docent die alle tijd voor je neemt en heldere uitleg geeft. We zijn naar de mooiste plekken geweest en ik heb prachtig onderwaterleven gezien. Ik ga zeker nog eens terug. 


Pagina 11 van 13

Vorige     1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13       Volgende

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte

Home | Gastenboek