Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte. Nederlandse PADI duikschool en Nederlands PADI duikcentrum Seahorse Divers in Hurghada. Nederlandse PADI Duikopleidingen Hurghada, Nederlandse PADI Duikcursus Hurghada, Dagelijks Duiken Hurghada, Wrak duiken in Hurghada, introductie duiken in Hurghada, opleidings duiken in Hurghada, drift duiken in Hurghada, duik cursus in Hurghada, nacht duiken in Hurghada, leren duiken in Hurghada. Voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada Egypte. duikschool hurghada. duikvakantie in hurghada

Seahorse Divers Hurghada
Seahorse Divers | Gastenboek

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte


Welkom op ons nieuwe gastenboek. We hopen dat het snel vol raakt!

Klik op Schrijf in ons gastenboek om een reactie te plaatsen.

24-06-2017
Jean Paul en Rina
Introductie duiker

Wat een fantastische dag! Vandaag allebei twee prachtige introductie duiken gemaakt met Timia. Voor ons allebei de 1e keer, dus best spannend. Timia haalde ons op bij ons hotel. Eenmaal op de boot kregen we uitgebreide informatie. Daarna ging ze rustig met ons allebei apart naar beneden. Bij de 2e duik heeft ze ook foto's onderwater van ons genomen. Heerlijke lunch gehad, nette boot en vriendelijke bemanning. Echt een aanrader! Dank je wel, Timia, voor deze onvergetelijke dag!

18-06-2017
carlo vandenbulcke
3* duiker

winkmooie duikjes gedaan met timia goede begeleiding bedankt

en je buddychek gaan we onthouden hoor

18-06-2017
C├ęcile Graat
Introductie duiker

Wat is dat een goede keuze geweest! 

Heerlijk dagje op het water met een pracht van een introductieduik (of 2 duiken eigenlijk waarbij de 2e het mooist was... dan is het nieuwe eraf, zeg maar) voor mij en twee mooie duiken voor mijn partner Jos waarbij Timia ons verraste met een aantal prachtige onderwater plaatjes van Jos.

Het eten, de boot, de open gesprekken, de rust bij uitleg en de hand onderwater, de geweldig mooie ervaring die Seahorse Divers mij / ons heeft gegeven: méér dan de moeite waard!

Ben je in Hurghada en wil je een stapje verder dan snorkelen, dan is Seahorse Divers jouw 'buddy'... Niet over nadenken: doen!!!

13-06-2017
Marcel
Introductie duiker

Bedankt voor de leuke dag en goede zorg was een geweldige ervaring. Een echte aanrader top!! 

11-06-2017
Martin Vanloocke
Master Scuba Diver

Mooie duiken en goede begeleiding. Leuke tijd gehad. Dank u.

28-05-2017
Carmela Tumminaro
Open Water Diver

We hebben 4 dagen de cursus gevolgd in Hurghada.

De eerste twee dagen veel theorie en oefeningen in ondiep water en daarna twee dagen heerlijk gedoken vanaf de boot. Het was een geweldige ervaring die resulteerde in ons duikbrevet. Onze instructeur had echt alle tijd en aandacht voor ons waardoor ik mijn angst kon overwinnen en heerlijk kon genieten van het duiken!

05-05-2017
Annique Wegman
Scuba Diver

We hebben de tweedaagse PADI scuba diver cursus gedaan bij Timia. Timia is een geduldige, kundige en behulpzame duikinstructeur. We zijn heel erg tevreden met de cursus die we bij Timia hebben gevolgd; erg leuk maar ook met veel aandacht voor veiligheid en de bescherming van de zee. Een echte aanrader!!!

Groet,

Menno en Annique

27-04-2017
Max en Henkjan van Geijtenbeek
Open Water Diver

We hadden met Seahorse Divers vier fijne dagen op en in de Rode Zee. PADI Open Water Diver cursus gedaan en afgerond. Voor ons was alles nieuw aan het duiken. Met goede en zeer prettige begeleiding zijn we soepel door de theorie en praktijk heen gegaan. Ideale manier om met duiken kennis te maken en je brevet te halen. En gelukkig ook nog tijd om van al het moois onder water te genieten.


Pagina 10 van 13

Vorige     1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13       Volgende

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte

Home | Gastenboek