Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte. Nederlandse PADI duikschool en Nederlands PADI duikcentrum Seahorse Divers in Hurghada. Nederlandse PADI Duikopleidingen Hurghada, Nederlandse PADI Duikcursus Hurghada, Dagelijks Duiken Hurghada, Wrak duiken in Hurghada, introductie duiken in Hurghada, opleidings duiken in Hurghada, drift duiken in Hurghada, duik cursus in Hurghada, nacht duiken in Hurghada, leren duiken in Hurghada. Voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada Egypte. duikschool hurghada. duikvakantie in hurghada

Seahorse Divers Hurghada
Seahorse Divers | Gastenboek

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte


Welkom op ons nieuwe gastenboek. We hopen dat het snel vol raakt!

Klik op Schrijf in ons gastenboek om een reactie te plaatsen.

17-07-2022
Kim, Guus en Roel van Kerkhoff
Open Water Diver

Wat een feest om vanuit rust en met volle aandacht van Timia les te krijgen. Heel professioneel, deskundig en volledig afgestemd of de jongens die voor hun PADI open water naar Seahorsedivers kwamen. Alle vragen werden beantwoord, begrijpelijk en met geduld uitgelegd. Timia heeft ontzettend goed voor ons gezorgd en geen moeite was teveel. Ik heb zelf ook ontzettend genoten en het als een cadeautje ervaren dat Timia de jongens onder water zo goed heeft begeleid en ze ook de kans heeft gegeven om aan het eind wat kunstjes onder water uit te proberen. Het was een fijn en mooi avontuur. 

# Kleine hint: Timia is dol op drop uit Nederland 😁

09-07-2022
Jos & Noor Lamers
Open Water Diver

Met dochter Noor Open Water cursus gedaan, 24 jaar na mijn laatste duik. 
Timia is zeer ervaren en precies, net dat wat je als beginnend duiker nodig hebt. 
Ook is Timia fijn en rustig tijdens de duiken. 
Kortom, we delen graag onze prima ervaring met Timia!

16-06-2022
Edwin Stet
Open Water Diver

Op 8 en 9 juni gedoken met Timia van Seahorse Divers. Dit was een zeer leuke ervaring! Alles werd heel rustig door genomen, duidelijke uitleg van de duik en onderwater werd er rustig de tijd genomen om al het moois te bekijken. Echt een aanrader als je in Hurghada verblijft!

 

10-05-2022
Wiljan van Vugt
Open Water Diver

Timia is een hele goede instructrice die ons alles heeft geleerd wat we moesten weten, maar nog belangrijker, ze heeft ervoor gezorgd dat alle veiligheids zaken een standaard routine worden en mocht er ooit wat mis gaan, weten we precies wat we moeten doen. 

daarnaast is het erg leuk om met Timia te duiken. ze heeft veel kennis die ze graag over brengt en weet in Hurghada de mooiste duik spots.

07-01-2022
Simon
Open Water Diver

Met z'n vieren hebben wij in de kerstvakantie onze cursus Open Water Diver afgemaakt bij Timia. Veel geleerd en onder water prachtige dingen gezien. Wat ons betreft een aanrader voor iedereen!

10-10-2021
Carl & Lies Wiesbrock
Scuba Diver

De geweldige, uitgebreide website gaf de doorslag dat wij bij Tima onze Scuba wilden halen. Het contact was heel snel en erg goed. 

In Nederland de theorie online gedaan, was super!

Eenmaal aangekomen een ontzettend goede begeleiding gehad die wel nodig was bij 1 van ons. Door alle stress en spanning is het samen met Timia gelukt om de duik te maken! 

Wij komen zeker terug om nog eens te duiken met haar, het was geweldig en goed verzorgd. 

Dank!

08-08-2021
Linda en Rob
Open Water Diver

We hopen snel bij jullie een vervolgcursus te doen. Onze open water cursus die we bij jullie hebben gedaan is zeer goed bevallen!

20-11-2019
Kevin en Sharonne
Scuba Diver

Vandaag bij Timia de discover scuba Diving gedaan. Ontzettend gaaf en enorm genoten. Door de kleine groep (2 pers) en de duidelijke uitleg was het een fijne duik. Je krijgt echt waar voor je geld. Wij raden het iedereen aan om bij haar te gaan duiken en komen hopelijk nog een keer terug om wellicht een cursus te volgen. 


Pagina 1 van 13

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13       Volgende

Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool, Hurghada, Rode Zee, Egypte

Home | Gastenboek