Scuba Duiken in Hurghada Rode Zee Egypte, met de Nederlandse PADI duikschool en Nederlands PADI duikcentrum Seahorse Divers in Hurghada. Nederlandse PADI Duikopleidingen in Hurghada, Nederlandse PADI Duikcursus in Hurghada, Dagelijks Scuba Duiken in Hurghada, Wrak duiken in Hurghada, introductie duiken in Hurghada, opleidings duiken in Hurghada, drift duiken in Hurghada, duikcursus in Hurghada, nacht duiken in Hurghada, leren scuba duiken in Hurghada. Voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada Egypte. duikschool hurghada. duikvakantie in hurghada

Seahorse Divers Hurghada
Scuba Duiken in Hurghada, Egypte

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Scuba duiken in Hurghada en Egypte met de Nederlandse PADI duikschool en Nederlands PADI duikcentrum Seahorse Divers. De juiste plek voor leren scuba duiken en de beste dagelijkse duiken tijdens je duikvakantie in Hurghada, Egypte.

We verzorgen als Nederlandse PADI duikschool in Hurghada duikopleidingen, van een duikcursus voor beginners tot en met de PADI Rescue Diver duikcursus, maar je kunt naast beginnen met scuba duiken ook bij ons Nederlandse duikcentrum in Hurghada terecht voor een dagje snorkelen, introductie duiken, een duikpakket voor dagelijks duiken en duiktrips voor duiken op speciale wrakken in Egypte.

Duiken in Hurghada doe je met Seahorse Divers!

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte

Scuba duiken in Hurghada met Seahorse Divers

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Scuba duiken met de Nederlandse PADI duikschool en duikcentrum Seahorse Divers in Hurghada staat garant voor veiligheid en kwaliteit. We varen dagelijks, vanuit het centrum van Hurghada, uit met een ruime en comfortabele boot. Geen duikplek is voor ons te ver en we duiken tijdens jouw duikvakantie nooit op dezelfde duikplekken. Seahorse Divers werkt nauw samen met een A-kwaliteit Europees duikcentrum en we zijn ISO gecertificeerd. Je kunt bij ons Nederlandse duikschool en ons duikcentrum terecht om te leren scuba duiken, dagelijks duiken, wrakduiken, duiken op speciale wrakken in Egypte, drift duiken, nacht duiken, introductie duiken, duikkaarten van Hurghada en meer!

Scuba Duiken in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlands PADI Duikcentrum en Nederlands PADI Duikschool, voor geslaagde scuba duiken tijdens je duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte Scuba Duiken in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada Nederlandse PADI Duikschool voor geslaagde scuba duiken tijdens je duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte
Duiken in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlands PADI Duikcentrum en Nederlandse PADI Duikschool, voor geslaagde duiken tijdens je duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte Scuba Duiken in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlandse Duikschool, Nederlands Duikcentrum voor geslaagde scuba duiken tijdens je duikvakantie in Hurghada, Egypte. duikcentra rode zee egypte

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Scuba duiken in Hurghada | Nederlandse Duikschool in Hurghada

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Zoek je een goede Nederlandse PADI duikschool en wil je leren duiken of duiken terwijl je meer ervaring opdoet tijdens je duikvakantie in het zonnige Hurghada? Als Nederlandse PADI duikschool verzorgen we elke cursus in het Nederlands, van de PADI Scuba Diver cursus voor beginners tot en met de PADI Rescue Diver cursus voor ervaren duikers.
Haal het uiterste uit je duiken tijdens je duikvakantie in Hurghada en maak leerzame duiken in jouw interessegebied met onze PADI specialties.
Om het milieu te sparen en de druk van je cursus te verlichten tijdens je welverdiende vakantie werken we altijd met de Nederlandstalige PADI E-learning pakketten.
Bekijk onze prijslijst voor leren duiken vogens het PADI systeem in Hurghada, Egypte.
Op onze pagina Nederlandse PADI duikschool vind je meer informatie over hoe wij te werk gaan en wat je van ons kunt verwachten.

Scuba Duiken in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlandse PADI Duikschool en Nederlands PADI Duikcentrum, Nederlandse PADI Duikcursus Hurghada, Duikcursus Hurghada, Egypte, duikvakantie hurghada, duikvakantie egypte, Rode Zee Scuba Duiken in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlandse PADI Duikschool en Nederlands PADI Duikcentrum, Nederlandse PADI Duikcursus, Duikcursus, Hurghada, Hurghada Egypte, Rode Zee
Duiken in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlandse PADI Duikschool en Nederlands PADI Duikcentrum, Nederlandse PADI Duikcursus, Duikcursus, Hurghada, Hurghada, Rode Zee, Egypte Scuba Duiken in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlandse PADI Duikschool en Nederlands PADI Duikcentrum, Nederlandse PADI Duikcursus, Duikcursus in Hurghada, Hurghada, Rode Zee, Egypte

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Scuba duiken in Hurghada | Mission 2020

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


In het kader van Mission 2020 gebruiken we, indien mogelijk, alleen nog de digitale lespakketten van PADI. Mission 2020 is een collectie van beloftes van organisaties in de duikindustrie om hun bedrijfsvoering aan te passen om zo min mogelijk schade aan te richten met betrekking tot de natuur en de oceanen.

Leren duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte. Nederlandse PADI Duikopleidingen in Hurghada, Duikcursus in Hurghada, Duikopleiding in Hurghada, PADI Open Water Diver Hurghada, Duiken leren in Hurghada. Seahorse Divers, Nederlandse PADI duikschool Hurghada.

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Scuba duiken in Hurghada | Dagelijks duiken in Hurghada

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Let op! Wij stoppen per 1 juli 2022 met dagelijks duiken en houden ons alleen nog bezig met het geven van duikcursussen.
Als Nederlands PADI duikcentrum hebben we een duikpakket voor dagelijks duiken en duiken bij voorkeur in kleine groepjes. Je duikt altijd met een Nederlandse duikgids.
Bekijk op onze pagina Deze week gezien wat we zoal tegen komen tijdens het duiken.

Duiken in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlandse PADI Duikschool en Nederlands PADI Duikcentrum, Nederlandse PADI Duikcursus, voor geslaagde duiken tijdens je duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte Duiken in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlandse PADI Duikschool en Nederlands PADI Duikcentrum, Nederlandse PADI Duikcursus, voor geslaagde duiken tijdens je duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Scuba duiken in Hurghada
Scuba Duiken in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlandse PADI Duikschool en Nederlands PADI Duikcentrum, Nederlandse PADI Duikcursus, voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte Scuba Duiken in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlandse PADI Duikschool en Nederlands PADI Duikcentrum, Nederlandse PADI Duikcursus, voor geslaagde duiken tijdens je duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Scuba duiken in Hurghada | Wrakduiken in Egypte

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Je kunt tijdens je duikvakantie aan de Rode Zee met ons Nederlandse duikcentrum duiken in Hurghada op het wrak van de El Mina, het wrak van de Mohamed Hasabella, het wrak van de Excalibur en het wrak van de Belina. Ook een combinatie wrakduiken terwijl je een PADI Deep Diver Specialty volgt is bij ons duikcentrum mogelijk.
We duiken op de beste wrakken in Egypte als de weersomstandigheden het toelaten en er genoeg deelnemers zijn. Speciale wrakduiktrips voor duiken op de Salem Express, duiken op de SS Thistlegorm en duiken op de wrakken van Abu Nuhas in Egypte zijn niet vooraf boekbaar!

Scuba Duiken in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlandse PADI Duikschool en Nederlands PADI Duikcentrum, Nederlandse PADI Duikcursus, Wrakken, Wrakduiken en duiken in Egypte en Hurghada, wrak Excalibur, Suzanna, Rode Zee, Egypte Scuba Duiken in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlandse PADI Duikschool en Nederlands PADI Duikcentrum, Nederlandse PADI Duikcursus, Wrakken, Wrakduiken en duiken in Egypte Hurghada, wrak Belina, Rode Zee, Egypte
Scuba Duiken in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlandse PADI Duikschool en Nederlands PADI Duikcentrum, Nederlandse PADI Duikcursus, Wrakken, Wrak duiken, introductie duiken en duiken in Egypte Hurghada, wrak Mohamed Hasabella, Rode Zee, Egypte Scuba Duiken in Hurghada, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlandse PADI Duikschool en Nederlands PADI Duikcentrum, Nederlandse PADI Duikcursus, Wrakken, Wrakduiken en duiken in Hurghada, Egypte, Wrak El Mina Hurghada, Duiken Hurghada, Rode Zee, Egypte

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Scuba duiken in Hurghada | Introductie duiken in Hurghada

Scuba Duiken Hurghada, Rode Zee, Egypte


Als duiken nieuw voor je is en je niet zeker bent of je wilt leren scuba duiken en een duikopleiding wilt volgen, dan kun je tijdens je vakantie met ons duikcentrum mee op de boot voor het maken van twee intro duiken onder Nederlandse begeleiding. Je Nederlandse duikinstructeur neemt alleen jou mee tijdens deze duiken en geeft je alle tijd om te wennen aan deze nieuwe ervaring. Voor en na je duiken heb je tevens de mogelijkheid om te gaan snorkelen op de mooie duikplaatsen die we bezoeken.

Als je nét iets meer over duiken wilt weten kun je een dag deelnemen aan het PADI Discover Scuba Diving programma. In dit programma leer je de vaardigheden van de eerste duik uit de PADI Open Water Diver cursus en maak je tevens een echte duik.

Bekijk onze prijs voor introductie duiken en het Discover Scuba Diving programma in Hurghada Egypte.

Maak tijdens je duiken kennis met de prachtige onderwaterwereld van de Rode Zee in Egypte. Een introductieduik is een ervaring om nooit te vergeten!

Introductie duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum en Nederlandse PADI duikschool Hurghada, Rode Zee, Egypte Introductie duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum en Nederlandse PADI duikschool Hurghada, Egypte, Scuba duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte
Introductie duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum en Nederlandse PADI duikschool Hurghada, Egypte, Scuba duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte Introductie duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum en Nederlandse PADI duikschool in Hurghada, Egypte, Scuba duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte

Scuba Duiken Hurghada, Rode Zee, Egypte


Scuba duiken in Hurghada | Duikplekken in Hurghada

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


In Hurghada vind je meer dan 50 duikplekken waar je geweldige duiken kunt maken. Je kunt bij ons een verzoek indienen als je graag op een bepaalde plek wilt duiken. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de situatie op de boot, doen we ons uiterste best je verzoek in te willigen.

Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Carless Hurghada, Scuba duiken in Hurghada Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Carless Hurghada, Scuba duiken in Hurghada
Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Carless Hurghada, Scuba duiken in Hurghada Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Carless Hurghada, Scuba duiken in Hurghada

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Scuba Duiken in Hurghada | Gevaarlijke dieren in de Rode Zee


Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte

In de Rode Zee bevinden zich enkele potentieel gevaarlijke dieren. Deze dieren zijn alleen gevaarlijk als je ze aanraakt of in het nauw drijft. Ze willen zich alleen maar verdedigen. Lees op deze pagina welke dieren dat zijn en wat te doen in geval van nood.

Scuba duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Duiken Hurghada, duikvakantie in Hurghada, Gevaarlijke vissen Rode Zee, Egypte Scuba duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Duiken Hurghada, duikvakantie in Hurghada, Gevaarlijke vissen Rode Zee, Egypte

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Scuba duiken in Hurghada | Duikkaart Hurghada

Scuba Duiken Hurghada, Rode Zee, Egypte


Bekijk of download hier de duikkaart van Hurghada en bekijk meer dan 50 duikkaarten van Hurghada op alfabetische volgorde.

Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Abu Ramada Hurghada, Scuba duiken in Hurghada, duikvakantie in Hurghada Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Scuba duiken in Hurghada, duikvakantie in Hurghada, Banana Reef
Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Scuba duiken in Hurghada, duikvakantie in Hurghada Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Scuba duiken in Hurghada, duikvakantie in Hurghada, El Aruk Chamsa

Scuba Duiken Hurghada, Rode Zee, Egypte


Scuba duiken in Hurghada | Onderwaterfotografie Hurghada

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Bekijk alle foto's van onderwaterleven in Hurghada die gebruikt zijn op deze website.

Duiken in Hurghada met Seahorse Divers, voor een geslaagde duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte, El Fanous Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Scuba duiken in Hurghada, duikvakantie in Hurghada, El Fanadir
Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Scuba duiken in Hurghada, duikvakantie in Hurghada, El Fanous Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Scuba duiken in Hurghada, duikvakantie in Hurghada, El Fanadir

Scuba Duiken Hurghada, Rode Zee, Egypte


Scuba duiken in Hurghada | Temperaturen Egypte

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


De koudste maand om te duiken in Egypte is januari. De temperatuur in Hurghada is in januari ongeveer 21°C en de watertemperatuur ligt nabij de 19°C. In april is de watertemperatuur ongeveer 23°C en heb je nog wel een 7 mm duikpak nodig om in te duiken. In de daaropvolgende maanden stijgt de watertemperatuur en bereikt een hoogtepunt van 30°C in juli en augustus. Je kunt in deze periode duiken met een 3-5 mm duikpak. In september koelt de Rode Zee in Egypte weer langzaam af. Lees meer over de temperatuur in Hurghada en Egypte.

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte

Scuba duiken in Hurghada | Duikvakantie in Hurghada

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Op de pagina Duikvakantie in Hurghada vind je nuttige tips, over o.a. goedkoop een bus nemen naar de luchthaven van vertrek, goedkope vliegtickets, het visum, voedsel, verblijf en geld wisselen.

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte

Scuba duiken in Hurghada | Vakantie naar Hurghada boeken


Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte

We krijgen regelmatig de vraag of we een goed hotel in Hurghada of een goede vakantiedeal voor Egypte weten. Natuurlijk is dit helemaal afhankelijk van je persoonlijke wensen die wij niet kennen. Om het gemakkelijk te maken kun je via de pagina Vakantie naar Hurghada boeken zoeken naar een voor jou geschikte vakantie, hotels, losse vliegtickets en andere verblijfsmogelijkheden.

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte

Scuba duiken in Hurghada | Trips Luxor, Cairo en Quadsafari

Duiken in Hurghada, duiken hurghada, duikschool, duikvakantie


Op onze pagina Luxor, Cairo en Quad trips vind je trips naar Luxor, Cairo en quadsafari's die je bij ons kunt boeken. De prijzen voor deze trips vind je op bovenstaande pagina en zijn aanzienlijk goedkoper dan als je boekt via je hotel of touroperator.
Ook als je niet met ons duikt kun je deze trips via ons e-mailadres of ons trips contactformulier bij ons boeken.

Luxor, Cairo en Quad trips vanuit Hurghada, Rode zee, Egypte. Boek je trip via Seahorse Divers. Nederlandse PADI duikschool in Hurghada. Luxor, Cairo en Quad trips vanuit Hurghada, Rode zee, Egypte. Boek je trip via Seahorse Divers. Nederlandse PADI duikschool in Hurghada.

Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Padi Hurghada


Scuba duiken in Hurghada | Tips duikuitrusting kopen


Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte

Duikers met eigen duikuitrusting duiken vaker en comfortabeler. Je kent je eigen apparatuur en je duikpak, je duikbril of je duikvinnen zitten altijd goed. Op de pagina Duikuitrusting vind je een aantal handige tips voor de aanschaf van je duikapparatuur.

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte

Scuba duiken in Hurghada | Fotoservice

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Je kunt een duik of een introductieduik in Hurghada door ons duikcentrum laten vastleggen middels onze fotoservice en deze leuke herinnering mee naar huis nemen om aan je vrienden en familie te laten zien.

Duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlands PADI duikcentrum en Nederlandse PADI duikschool voor geslaagde duiken tijdens je duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Nederlandse PADI Duikopleiding, Nederlandse PADI duikcursus, dagelijks duiken, wrak duiken, introductie duiken en snorkelen. Scuba Duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlands PADI duikcentrum en Nederlandse PADI duikschool voor geslaagde duiken tijdens je duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Nederlandse PADI Duikopleiding, Nederlandse PADI duikcursus, dagelijks duiken, wrak duiken, introductie duiken en snorkelen.

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Scuba duiken in Hurghada | Cameraverhuur

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Als je zelf foto's wilt maken kun je bij ons een Nikon Coolpix W300 onderwatercamera huren.
Wij gebruiken deze camera zelf ook en bijna alle foto's op deze website zijn met een Nikon Coolpix genomen.
De Nikon Coolpix kan mee tot een diepte van maarliefst 30 meter en je kunt onderwater heel eenvoudig de witbalans instellen zodat je altijd kleurrijke foto's krijgt.
Ook het maken van mooie filmpjes is met de Nikon Coolpix mogelijk.
Om je foto's direct over te zetten naar je mobiele telefoon dien je vooraf de Nikon SnapBridge app te downloaden. Je eigen micro sd kaart meenemen kan natuurlijk ook.

Scuba Duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlands PADI duikcentrum en Nederlandse PADI duikschool voor geslaagde duiken tijdens je duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Nederlandse PADI Duikopleiding, Nederlandse PADI duikcursus, dagelijks duiken, wrak duiken, introductie duiken en snorkelen. Scuba Duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlands PADI duikcentrum en Nederlandse PADI duikschool voor geslaagde duiken tijdens je duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Nederlandse PADI Duikopleiding, Nederlandse PADI duikcursus, dagelijks duiken, wrak duiken, introductie duiken en snorkelen.

Scuba Duiken Hurghada, Rode Zee, Egypte, Padi Hurghada


Scuba duiken in Hurghada | Onze duikwinkel

Scuba Duiken Hurghada, Rode Zee, Egypte


In onze duikwinkel kun je terecht voor o.a. Seahorse Divers T-shirts, maskers en snorkels.
Informeer bij je duikinstructeur naar de beschikbaarheid.

Scuba Duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlands PADI duikcentrum en Nederlandse PADI duikschool voor geslaagde duiken tijdens je duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Nederlandse PADI Duikopleiding, Nederlandse PADI duikcursus, dagelijks duiken, wrak duiken, introductie duiken en snorkelen. Scuba Duiken in Hurghada met Seahorse Divers, Dagelijks Duiken in Hurghada, Nederlands PADI duikcentrum en Nederlandse PADI duikschool voor geslaagde duiken tijdens je duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte, Nederlandse PADI Duikopleiding, Nederlandse PADI duikcursus, dagelijks duiken, wrak duiken, introductie duiken en snorkelen.

Scuba Duiken Hurghada, Rode Zee, Egypte


Scuba duiken in Hurghada | Duikwinkels in Hurghada

Scuba Duiken in Hurghada, Rode Zee, Egypte


Op de pagina Duikwinkels in Hurghada vind je omschrijvingen en de locatie van een aantal plaatselijke duikshops.