Duikvakantie Egypte. Goedkope duikvakantie boeken Egypte. Onze tips voor het boeken van je duikvakantie in Egypte. Duiken tijdens je duikvakantie in Egypte met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum en PADI duikschool.

Seahorse Divers Hurghada
Duikvakantie naar Egypte boeken

Duikvakantie Hurghada, Egypte boeken


We krijgen regelmatig de vraag of we een goed hotel in Hurghada weten of waar je een goede vakantie naar Egypte kunt boeken. Natuurlijk is dit helemaal afhankelijk van je persoonlijke wensen die wij niet kennen. Om het gemakkelijk te maken kun je via deze pagina zoeken naar een voor jou geschikte vakantie, hotels, losse vliegtickets en andere verblijfsmogelijkheden in Egypte.

Duikvakantie boeken Hurghada, Rode Zee, Egypte

Duikvakantie Egypte | Complete vakantie naar Egypte boeken

Duikvakantie Hurghada, Egypte boeken


Via De Vakantie Discounter kun je zien of je onderstaande hotels in Hurghada met korting kunt boeken:

Sunrise Holidays
Bella Vista
Arabella Azur
Steigenberger Aquamagic


Hotels die wij persoonlijk aanraden zijn het Arabella Azur en het kinderloze Sunrise Holidays resort. Onze gasten zijn hier uiterst tevreden over. Beide hotels liggen aan aan het strand op loopafstand van het centrum van Hurghada. Het Sunrise Holidays resort ligt op loopafstand van ons duikcentrum. Daarnaast heeft het Arabella Azur, als één van de weinige hotels in Hurghada, een mooi huisrif.

De beste hotels in Hurghada zijn de 5 sterren hotels Steigenberger Al Dau Beach en het Steigenberger Aquamagic. Deze hotels liggen tegenover elkaar en gasten van het Steigenberger Aqua Magic kunnen gebruik maken van het strand van het Al Dau beach hotel. In beide hotels is alles tot in de puntjes geregeld en ze hebben fanatastisch eten. Beide hotels zijn zo'n beetje de beste accommodatie in Hurghada en te boeken voor redelijke prijzen.

Je zit op loopafstand van onze duikschool in het Bella Vista of het Sunrise Holidays resort. Deze hotels liggen in het centrum van Hurghada en zijn meestal vrij goedkoop. Het Sunrise Holidays resort is een kinderloos hotel.

Wil je graag verblijven in een kinderloos hotel? Boek dan het Sunrise Holidays resort of het Bel Air Azur Resort. Beide hotels liggen nabij het centrum van Hurghada.

Vakantie Hurghada. Goedkope vakantie boeken Hurghada, Egypte. Onze tips voor het boeken van je vakantie naar Hurghada, Egypte. Duiken tijdens je vakantie in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum. Vakantie Hurghada. Goedkope vakantie boeken Hurghada, Egypte. Onze tips voor het boeken van je vakantie naar Hurghada, Egypte. Duiken tijdens je vakantie in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum.

Duikvakantie Hurghada, Egypte boeken


Duikvakantie Egypte | Zelf vliegtickets boeken

VDuikvakantie Hurghada, Egypte boeken


Als je naar Egypte komt en je wilt zelf je vliegtickets boeken kun je bij Tuifly.be -via Brussel- vaak zeer goedkope vliegtickets vinden. Last minute tickets Hurghada kosten soms maar 60 euro voor een enkele reis. Via de tekstlink Tuifly.be kom je direct op de pagina met vliegtickets naar Hurghada.
Bij Tuifly.be kun je maarliefst 25 kg bagage meenemen (10 kg handbagage, 15 kg bagage).
Combineer deze vliegtickets met een verblijf in een appartement en je hebt een goedkope vakantie.
N.b. je kunt bij het zelf boeken van je vliegtickets bij aankomst op de vliegvelden in Egypte bij de bank een visum kopen.

Duikvakantie boeken Hurghada, Rode Zee, Egypte

Duikvakantie Egypte | Appartement huren

Duikvakantie boeken Hurghada, Rode Zee, Egypte


Als je alleen maar naar Hurghada komt om te duiken, en je geen behoefte hebt aan een zwembad of een strand, zou je een gemeubileerd appartement kunnen huren. De gemiddelde prijs van een eenvoudig appartement in het centrum van Hurghada ligt rond de 50 euro per week.
Je kunt via ons ook een luxe appartement boeken in het rustige El Serafy village, op loopafstand van het centrum van Hurghada. Gebruik van het zwembad is inbegrepen. Neem voor een prijsopvraag contact met ons op via ons contactformulier.

Vakantie Hurghada. Goedkope vakantie boeken Hurghada, Egypte. Onze tips voor het boeken van je vakantie naar Hurghada, Egypte. Duiken tijdens je vakantie in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum en PADI duikschool. Vakantie Hurghada. Goedkope vakantie boeken Hurghada, Egypte. Onze tips voor het boeken van je vakantie naar Hurghada, Egypte. Duiken tijdens je vakantie in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum en PADI duikschool.

Duikvakantie Hurghada, Egypte boeken


Duikvakantie Egypte | Met de bus naar stad van vertrek

Goedkope duikvakantie boeken Hurghada, Egypte


Goedkoop van en naar de stad waaruit je vertrekt is mogelijk met de zeer goedkope maar uiterst comfortabele Flixbus. Flixbus reist door heel Europa en je boekt je buskaartje handig online. Zo kun je bijvoorbeeld al van Eindhoven naar Brussel voor slechts 9 euro. Flixbus heeft boven elke stoel een stopcontact, soms hebben ze wifi en er is een toilet aanwezig. Sinds kort heeft Flixbus ook nachtbussen. Daarnaast hebben ze een handige app voor op je tablet of mobiele telefoon.

Goedkope duikvakantie boeken Hurghada, Egypte

Duikvakantie Egypte | Meer vakantie tips

Goedkope duikvakantie boeken Hurghada, Egypte


Op onze pagina Duikvakantie in Hurghada vind je meer nuttige tips, over o.a. het visum, voedsel, gedrag en geld wisselen.

Goeskope duikvakantie boeken Hurghada, Egypte

Duikvakantie Egypte | Nog vragen?

Goedkope duikvakantie boeken Hurghada, Egypte


Wij beantwoorden graag alle -ook niet aan duiken gerelateerde- vragen die je mocht hebben met betrekking tot je vakantie in Egypte. Schroom niet om contact met ons op te nemen via ons e-mailadres

duikvakantie boeken Hurghada, Egypte

Home | Duikvakantie Egypte boeken