Vakantie Hurghada. Goedkope vakantie boeken Hurghada, Egypte. Onze tips voor het boeken van je vakantie in Hurghada, Egypte. Duiken tijdens je vakantie in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum en duikschool.

Seahorse Divers Hurghada
Vakantie naar Hurghada, Egypte boeken

Vakantie Hurghada, Egypte boeken


We krijgen regelmatig de vraag of we een goed hotel in Hurghada weten of waar je een goede vakantie naar Egypte kunt boeken. Natuurlijk is dit helemaal afhankelijk van je persoonlijke wensen die wij niet kennen. Om het gemakkelijk te maken kun je via deze pagina zoeken naar een voor jou geschikte vakantie, hotels, losse vliegtickets en andere verblijfsmogelijkheden.

Vakantie boeken Hurghada, Rode Zee, Egypte

Vakantie Hurghada boeken | Complete vakantie naar Hurghada boeken

Vakantie Hurghada, Egypte boeken


D-reizen is de grootse reisorganisatie van Nederland en heeft goede aanbiedingen. Via de tekstlink D-reizen kom je direct op de pagina met vakanties met bestemming Hurghada. Via de onderstaande banner kom je op de homepagina van D-reizen.

Een hotel dat wij persoonlijk aanraden is het Arabella Azur (D-reizen), omdat onze gasten hier uiterst tevreden over zijn. Het Arabella Azur ligt aan het strand op loopafstand van het centrum van Hurghada. Daarnaast heeft dit hotel, als één van de weinigen in Hurghada, een mooi huisrif.

Liefhebbers van het Hardrock café kunnen terecht bij het nabijgelegen Grand Resort. Het Grand Resort ligt aan de hotelboulevard maar heeft geen strand.

Voor gezinnen met kinderen is het Jungle Aqua Park een aanrader. Dit resort bestaat uit een groot aantal bungalows en heeft maarliefst 32 zwembaden en volop speelgelegenheden voor kinderen.

Wil je graag verblijven in een kinderloos hotel? Boek dan het Sunrise Holidays resort.

Het beste hotel in Hurghada is het Steigenberger Al Dau Beach hotel. Het Steigenberger Al Dau Beach hotel is geschikt voor mensen met een wat groter budget want het is één van de duurdere hotels in Hurghada.

Vakantie Hurghada. Goedkope vakantie boeken Hurghada, Egypte. Onze tips voor het boeken van je vakantie naar Hurghada, Egypte. Duiken tijdens je vakantie in Hurghada met Seahorse Divers, Nederlands PADI duikcentrum.

Vakantie Hurghada, Egypte boeken


Vakantie Hurghada boeken | Zelf vliegtickets boeken

Vakantie Hurghada, Egypte boeken


Als je naar Hurghada komt en je wilt zelf je vliegtickets boeken kun je bij Tuifly.be -via Brussel- vaak zeer goedkope vliegtickets vinden. Last minute tickets Hurghada kosten soms maar 60 euro voor een enkele reis. Via de tekstlink Tuifly.be kom je direct op de pagina met vliegtickets naar Hurghada. Via onderstaande banner kom je op de homepagina van Tuifly.
Bij Tuifly.be kun je maarliefst 25 kg bagage meenemen (10 kg handbagage, 15 kg bagage).
Combineer deze vliegtickets met een verblijf in een appartement en je hebt een goedkope vakantie.
N.b. je kunt bij het zelf boeken van je vliegtickets bij aankomst op het vliegveld van Hurghada bij de bank een visum kopen.

Vakantie boeken Hurghada, Rode Zee, Egypte


Vakantie Hurghada boeken | Zelf hotel boeken

Vakantie boeken Hurghada, Rode Zee, Egypte


Via Trivago kun je heel eenvoudig alle hotels in Hurghada bekijken, vergelijken en eventueel boeken.
Via te tekstlink Trivago kom je op de pagina met hotels in Hurghada. Via onderstaande banner kom je op de homepagina van Trivago.

Vakantie boeken Hurghada, Rode Zee, Egypte


Vakantie Hurghada boeken | Appartement huren

Vakantie boeken Hurghada, Rode Zee, Egypte


Als je alleen maar naar Hurghada komt om te duiken, en je geen behoefte hebt aan een zwembad of een strand, zou je een gemeubileerd appartement kunnen huren. De gemiddelde prijs van een eenvoudig appartement in het centrum van Hurghada ligt rond de 50 euro per week.

Vakantie boeken Hurghada, Rode Zee, Egypte

Vakantie Hurghada boeken | Met de bus naar stad van vertrek

Goedkope Vakantie boeken Hurghada, Rode Zee, Egypte


Goedkoop van en naar de stad waaruit je vertrekt is mogelijk met de zeer goedkope maar uiterst comfortabele Flixbus. Flixbus reist door heel Europa en je boekt je buskaartje handig online. Zo kun je bijvoorbeeld al van Eindhoven naar Brussel voor slechts 9 euro. Flixbus heeft boven elke stoel een stopcontact, soms hebben ze wifi en er is een toilet aanwezig. Sinds kort heeft Flixbus ook nachtbussen. Daarnaast hebben ze een handige app voor op je tablet of mobiele telefoon.

Goedkope Vakantie boeken Hurghada, Rode Zee, Egypte

Vakantie Hurghada boeken | Meer vakantie tips

Goedkope Vakantie boeken Hurghada, Rode Zee, Egypte


Op de pagina Duikvakantie in Hurghada vind je meer nuttige tips, over o.a. het visum, voedsel, gedrag en geld wisselen.

Goeskope Vakantie boeken Hurghada, Rode Zee, Egypte

Vakantie Hurghada boeken | Nog vragen?

Goedkope Vakantie boeken Hurghada, Rode Zee, Egypte


Wij beantwoorden graag alle -ook niet aan duiken gerelateerde- vragen die je mocht hebben met betrekking tot je vakantie in Hurghada. Schroom niet om contact met ons op te nemen via contact@seahorsedivers.nl

Vakantie boeken Hurghada, Rode Zee, Egypte

Home | Vakantie naar Hurghada, Egypte boeken